UrasEgeBabysMom derin organizasyon diye lanet bi sayfaya verdim 39 gun oldu ödeme yaptım ama gelmedi siparişim 10 gunde teslim edecekti güya. Oraya yaptrmayin arkadaşlar boşuna para kaptırmayın

Arkadaşlar bu hastane çıkışını ne zaman kullansak güzel olur , mesela evde kendimiz giydirip çeksekte olur mu ?

UrasEgeBabysMom kızıma madrebebek sayfasından yaptırmıştım 180 TL falandı sanırım geçen sene şuan ne kadardır bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama sayfayı tavsiye ederim çok memnun kaldım

UrasEgeBabysMom en iyisi bebgen guvenilir ve cok uyqun ben hen uz yapdirmadim cinsiyeti belli olmadigi icin ama eltime yatiricam cokniyi bir sayfa ben diyer cocuklarim bir sey lazim oldugunda ordan siparis veriyorum

dakpinar- Hastahane odasında bebeğin tek ve ailesiyle beraber fotoğraf çekimlerinde giydiriliyor. İsterseniz evde giydirip fotoğraflarını da çekebilirsiniz, bebeğinizi görmeye geldiklerinde de giydirebilirsiniz. 🌸

UrasEgeBabysMom Sedefnakisevi sayfasindan yaptirdim, nevresim takimi ile beraberdi fakat tam fiyat hatirlamiyorum ama ürünlerin kalitesi harika gerçekten yumusacik ben cok memnun kaldim 😍