Guneyinannesi1 çok güzel MaşAllah sağlıkla giydirmek nasip olsun nerden yaptırdınız ?
📌İsimli Hastahane Çıkışı
UrasEgeBabysMom İnstagramda butikbebecik diye bir sayfa var ordan yaptırdım o kadar kaliteli ki kumaşı baskısı çok memnun kaldım tavsiye ederim
UrasEgeBabysMom çiçeksepetine bak kuzu ordan daha güvenilir ve yorumlar var fiyat instgrama göre daha uygun
UrasEgeBabysMom butikbebecik sayfasından yaptiricam
Cansuu_01 Bende o sayfada yaptırmayı düşünüyorum ama sizce bebek 1.1.5 aylık olana kadar giyebilirmi ?
UrasEgeBabysMom kokos_anneler_sayfasi 25 tl ön ödeme yaptım kargom geldi tamda istediğim gibi
UrasEgeBabysMom instgramda gaful battaniye var ürünleri cok güzel duruyordu bende yeni sipariş verdim ordan bi tık tuzlu ama cok hosuma gitti 🤷🏼♀️🙂
UrasEgeBabysMom https://www.lohusahamile.com/isime-ozel-siyah-kanat-nakisli-10lu-bebek-tulum-seti-1040 arkadasım hediye burdan yaptırmıs bana, geldi yıkadım ütüledim kumaşı nakışı vs çok güzel🥰 Ama 180 tl falandı sanırım bir ay oluyor alalı şimdi biraz artmış fiyatı😔
Pudrakokusuu diye sayfadan 10lu hastane çıkış setini 250 tl yaptirdim. Cok memnun kaldım özenle yapmışlar
UrasEgeBabysMom ben bebeqon diye bi sayfadan 200 tl ye yaptırdım sadece tuluma isim yazdırdım fotograf cektiririm anı kalır tulumu digerlerini baska cocuk da kullanır diye
UrasEgeBabysMom ya ben de isimli takımı hastaneye götürüp hemen kirletmek istemiyorum ama çok kararsızım 🙈 fotoğraf çekiminde kullanmak aklıma gelmemişti iyi fikirmiş 🥰
Guneyinannesi1 resim nasıl yükleniyor acaba.
UrasEgeBabysMom madre bebe tulum şapka eldiven battaniye 140 TL. battaniyesi çok kaliteli. isimli battaniye aldım ay ay resim çekerken ismi olur güzel durur diye düşündüm
benikibebekannesiyim bu yüzden hemşireye ilk verilceklere koymadım 😂😂
Fundabshn Ürünleri kaliteli bende aynı sayfadan yaptırdım.
@efuliannebebektasarim dan aldım 10 lu set halinde takı yastığını da ekledim ben 280 tl .
UrasEgeBabysMom derin baby 10’lu hastane çıkışını 200 tl ye yaptırdım
UrasEgeBabysMom asafindukkani adlı sayfadan 10 lu hastane çıkışını kargo ücreti ile beraber 260 liraya yaptırdım. Çok memnun kaldım kumaşı yumuşacık işlemesi de çok güzel geldi. Yıkadım ip renklerinde de herhangi bir çıkma olmadı. Söyledikleri sürede de gönderdiler.
esilaaaksesuar dan yaptrdm 10 lu set 195 lıra cok memnun kaldım kumaşı bile yumuşacık