Pudrakokusuu diye sayfadan 10lu hastane çıkış setini 250 tl yaptirdim. Cok memnun kaldım özenle yapmışlar
📌İsimli Hastahane Çıkışı
UrasEgeBabysMom ben bebeqon diye bi sayfadan 200 tl ye yaptırdım sadece tuluma isim yazdırdım fotograf cektiririm anı kalır tulumu digerlerini baska cocuk da kullanır diye
UrasEgeBabysMom ya ben de isimli takımı hastaneye götürüp hemen kirletmek istemiyorum ama çok kararsızım 🙈 fotoğraf çekiminde kullanmak aklıma gelmemişti iyi fikirmiş 🥰
Guneyinannesi1 resim nasıl yükleniyor acaba.
UrasEgeBabysMom madre bebe tulum şapka eldiven battaniye 140 TL. battaniyesi çok kaliteli. isimli battaniye aldım ay ay resim çekerken ismi olur güzel durur diye düşündüm
benikibebekannesiyim bu yüzden hemşireye ilk verilceklere koymadım 😂😂
Fundabshn Ürünleri kaliteli bende aynı sayfadan yaptırdım.
@efuliannebebektasarim dan aldım 10 lu set halinde takı yastığını da ekledim ben 280 tl .
UrasEgeBabysMom derin baby 10’lu hastane çıkışını 200 tl ye yaptırdım
UrasEgeBabysMom asafindukkani adlı sayfadan 10 lu hastane çıkışını kargo ücreti ile beraber 260 liraya yaptırdım. Çok memnun kaldım kumaşı yumuşacık işlemesi de çok güzel geldi. Yıkadım ip renklerinde de herhangi bir çıkma olmadı. Söyledikleri sürede de gönderdiler.
esilaaaksesuar dan yaptrdm 10 lu set 195 lıra cok memnun kaldım kumaşı bile yumuşacık
UrasEgeBabysMom merhaba hello baby sayfasinda arkadasim hediye yaptirdi tulum eldiven şapka battaniye yastık 200 kusurlerde tam bilmiyom kumaşı fln çok güzel pamuklu güvenilir bir sayfa
UrasEgeBabysMom asafin dükkanı diye bi sayfaya yaptirdim nakışlı bi takim arastirdiklarimda en uygunu oydu memnun da kaldim. Ben 3 parçayı 105 tl ye yaptirdim ama zam gelecekti. 20-25 günde yapıyorlar. Diğer sayfalar da böyledir herhalde sipariş oluştururken bunu da göz önunde bulundurun derim 💐
Guneyinannesi1 kumaşı nasıl peki yumuşakmı
Asafındukkanı isimli sayfadan 10 parca nakışlı hastane cikisini kargo dahil 240 a yaptirdim güvenilir sayfa
UrasEgeBabysMom ben çiçek sepetinden yaptırdım satıcının adi Piababy. Herseyi var içinde setin 175 lira odedim cokta memnun kaldım. Üç gunde geldi 🥰
UrasEgeBabysMom https://instagram.com/minikonsept?utm_medium=copy_link buradan yaptırdık kuzenim hediye yaptırdı fiyatını bilmiyorum ama kumaş kalitesi çok iyi yumuşacık 🌸