Fatma_6868
Ben de gitmem artık zaten 5. Haftadan beri özele gidiyorum doktorumada anlattım durumu ilk bebegim dusuk oldu söyle oldu felan diye ilgileniyor sagolsun . Maddi acıdan zor olabilir belki surekli özele gitmek ama gerekirse bilezik bozdururum yine giderim yani cocuk sonucta önemli. Ama hamilelik dısında hep devlete giderdim
Özel Hastane Ücretleri 😳
Merve2697 yunus emre devlete gidiyorum çok memnunum doğumu ümit hastanesi düşünüyorum😌
Merve2697 ilkay orala gittim çok iyi bi doktordu😊
deletedmom87894 Anladım canım bende Ümit hastanesine gidiyorum uzun zamandır 34. Haftadayız Murat Şenol doktorum batıkentte aşırı öneririm düşünürsen kaçıncı haftadasınız
Dnacar83
Ben ilk çocuğumda malesef herşeyden habersiz liv hospitalda kontrollerimi yaptırdım her taramada 200 lira para baymaktan ve test içinde para vermekten heralde bi doğum parasını geçirdik doğumumu Ankara’da memorial hastanesinde Dilek özdur hocamla anlaştım eğer durumunu imkanınız varsa kesinlikle o doktoru tercih edin bir anne gibi davranıyor size kliniği Ankara çukurambarda neyse gelelim konuya şuan 2. Hamileliğindeyim 3 ayım kaldı yine aynı doktorumla görüştüm bana dediki kontrollerini taramalarını devlette yaptır bana getir yani boştan yere para verme dedi bence sizde devlette kontrolleri yaptırın ama özelde doğum yapıcam demeyin
NaimeYilmaz ben hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren ilk devlette yaptırdım tahlillerimi kontrollerimi ileriki haftalarımda özele gittim sadece rutin kontrellerim için ve devlette doğum yaptım ve çokta memnun kaldım😊
@“NaimeKovanci”
NaimeYilmaz kızım 15 aylık şimdi 2. Bebeğime hamileyim en başından beri özele gidiyorum devlet kesinlikle işe yaramaz hatta mahkemelik oldum doktorla öyle istediğini söylemeye hakları da yok kesinlikle .. insan olmayı öğrenecekler sen devletin hastanesinde ahkam kesemezsin ki davamı da kazandım yani demem o ki sesimizi çıkarmazsak sıkıntı oluyor heryer de olduğu gibi hastanede de aynı … durumu olmayanlarında Allah yardımcısı olsun zor gerçekten özellerinde hepsi çok iyi değil ama hiç olmazsa verdiğimiz paradan çekindiğinden sesini çıkartamaz evlat nasip olmuş ya gerisi bi şekilde hallolur sağlıklı doğsunlar yeterki ☺️
7 aylık hamileyim 6 aydır özele gidiyordum son ay devlete gitim asistan dr muayene etti ve miyomum oldugunu söyledi altı aydır gittiğim özeldeki dr bunu farketmedi asistan oldugu için fakültede hocaya yönlendirdi beni bence doktor işi gerçekten birazda şanş işi Allah iyiler le karşılaştırsın
Manisa da yaşayan varsa şehir hastanesinde Mustafa Cihan Baysal var bu kadar mükemmel bir doktor olamaz o kadar ilgili ki ❤️Güler yüzlü tavsiye ederim hiçbir özeldeki doktora değişmem
Merve2697 10 oldum canım evet batıkentteki ümüt hastanesi bana çok yakın ona gideceğim inşallah
deletedmom87894 oy küçük daha maşallah♥️🧿
NaimeYilmaz bende özele gidiyorum ama benin doktorum tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp getirebilirsin istersen dedi biz hiç bir şey demeden dedi birde
NaimeYilmaz 4 bucuk aylık hamileyim özele gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim çevremde ki herkes devletin ilgilenmediğini söyledikleri için hiç tercih etmedim dedikleri gibi zorlayıp özel hastanesine gitmeye çalışıyoruz 😑
NaimeYilmaz devlette randevu yokki ben özele gidiyorum mecburen.
- Düzenlendi
Ben bu devlette çalışan hiç bir çalışanı anlamıyorum. Kapak atana kadar sınavlar, torpiller bilmem neler. Ama mesleğin başına geçince afedersin daha bana bişey olmaz sağlam yere dayadım sırtımı die kimse işini düzgün yapmıyor. O kadar güzel devlet hastanelerimiz imkanlarımız varki ama içerisinde insan yok hizmet vermeye. Tabiki onlarda yoğunlar ama bizim için orada olduklarını unutuyorlar! Bulunduğum ilde özel hastanelerde de güzel hizmet olmadıgı için mecburen devlete gidiyorum. Denildiği gibi ilgisizler ve zorla ağızlarında bilgi alıyorsun. Ama ne yapalım hayat şartları buna zorluyor. Allah hastanelere düşürmesin 🤲
Devlet hastanesine gidiyorum 17. Haftadayız doktorum da çok ilgili gayet memnunum her doktor bir değildir işini hakkıyla yapan insanların hakkını yemeyin etrafımda devlette doğum yapan ve memnun olan birçok tanıdığım var doğumumu da devlette yapmayı düşünüyorum ☺️
NaimeYilmaz 3.gebeligim her gebeligimde ya gebelik gelişmemiş yada gelişim geriligi var deyip kürtaj yapcaklardi özele gittigimde ne bir gerilik nede gelişmemişlik görüldü saglikla aldım kucağıma şimdi ben nasıl guvenipte gideyim devlet hastanesine 3 farkli sehirde gittim hepsi ayni yapti devlette eşimle tövbe ettik devlet hastanesine 😏😏😔🤢
Feyzabeyoglu Hangi hastaneye gidiyorsunuz canım şehir hangisi