Manisa da yaşayan varsa şehir hastanesinde Mustafa Cihan Baysal var bu kadar mükemmel bir doktor olamaz o kadar ilgili ki ❤️Güler yüzlü tavsiye ederim hiçbir özeldeki doktora değişmem
Özel Hastane Ücretleri 😳
Merve2697 10 oldum canım evet batıkentteki ümüt hastanesi bana çok yakın ona gideceğim inşallah
deletedmom87894 oy küçük daha maşallah♥️🧿
NaimeYilmaz bende özele gidiyorum ama benin doktorum tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp getirebilirsin istersen dedi biz hiç bir şey demeden dedi birde
NaimeYilmaz 4 bucuk aylık hamileyim özele gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim çevremde ki herkes devletin ilgilenmediğini söyledikleri için hiç tercih etmedim dedikleri gibi zorlayıp özel hastanesine gitmeye çalışıyoruz 😑
NaimeYilmaz devlette randevu yokki ben özele gidiyorum mecburen.
- Düzenlendi
Ben bu devlette çalışan hiç bir çalışanı anlamıyorum. Kapak atana kadar sınavlar, torpiller bilmem neler. Ama mesleğin başına geçince afedersin daha bana bişey olmaz sağlam yere dayadım sırtımı die kimse işini düzgün yapmıyor. O kadar güzel devlet hastanelerimiz imkanlarımız varki ama içerisinde insan yok hizmet vermeye. Tabiki onlarda yoğunlar ama bizim için orada olduklarını unutuyorlar! Bulunduğum ilde özel hastanelerde de güzel hizmet olmadıgı için mecburen devlete gidiyorum. Denildiği gibi ilgisizler ve zorla ağızlarında bilgi alıyorsun. Ama ne yapalım hayat şartları buna zorluyor. Allah hastanelere düşürmesin 🤲
Devlet hastanesine gidiyorum 17. Haftadayız doktorum da çok ilgili gayet memnunum her doktor bir değildir işini hakkıyla yapan insanların hakkını yemeyin etrafımda devlette doğum yapan ve memnun olan birçok tanıdığım var doğumumu da devlette yapmayı düşünüyorum ☺️
NaimeYilmaz 3.gebeligim her gebeligimde ya gebelik gelişmemiş yada gelişim geriligi var deyip kürtaj yapcaklardi özele gittigimde ne bir gerilik nede gelişmemişlik görüldü saglikla aldım kucağıma şimdi ben nasıl guvenipte gideyim devlet hastanesine 3 farkli sehirde gittim hepsi ayni yapti devlette eşimle tövbe ettik devlet hastanesine 😏😏😔🤢
Feyzabeyoglu Hangi hastaneye gidiyorsunuz canım şehir hangisi
NaimeYilmaz kontrollere özele gttim ama doğumu devlet hastanesinde yaptım hemşireler bni döveckt sanki dogumdan sonra dikiş atarken canm acıyodu bağırıyodum bana diyolardı bagırma be canın bu kadar tatlıysa özele gitseydin başımız agrıdı sus artık diyolardı hiç memnun kalmadım ikinci doğumumu da bilmiyorum artık nerde yaparım
Nurelaaa doğum için kaça anlaştınız
Deryaiso Ben şehir hastanesine gidiyorum. Aysun çakar seyrek. Ayda bir takipliyim. On numara bir Dr. Adan Z ye ilgili. Tavsiye ederim. Tabi perinatoloji özel bebeklere mi bakıyor onu bilemiyorum kadın buna bakıyor mu bilgim yok.
Seymali06 eğer doğum başlangıcında gidersen geçen sene 5 milyardı taramaların testlerin hepsi doktora aitti ben hep doğum sonlarında gidip hocam ben geldim doğumu sizde düşünüyorum dediğim için birde size 3-4 hastane sunuyor hepsi özel Memorial hastanesi , 100. Yıl hastanesi , koru hastanesi gibi fiyat aralıkları var ben en pahalı olan yeri seçmişim memorail toplamda 7500 verdik ( epidural iğnesi yaptırsaydım 8 bin tutuyordu) dediğim gibi hastaneye göre değişiyor birazda bu
NaimeYilmaz ben en başından beri özel Muayenehaneye gidiyorum tahlillerimi de orada yaptırdım hep. Devlet hastanelerinde herşey zulüm. Bu şekilde hem kalabalık da olmuyor tam saatimde gidiyorum. Biz çok memnunuz. Doğum da Allah nasip ederse doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastanede olacak.
İzmit MedicalPark hastanesi Funda Sarıca Salihoğlu gidiyorum muayene ücreti üçyüz tl nst 100olması gerekiyor doğumda 6bin tl falan doktorumuzu kız kardeşim sayesinde tanıştım bir hafta önce doğum yaptı ilk günden beri onu över dururdu iki ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim ikimizinde ilk gebeliği böyle müthiş bir doktor olamaz
Çok yoğun hastayı hatrı olan kişilerden yada işk günden beri
Aynı yere gelenleri tercih ediyor çok şefkatli abla gibi zaten eşim abla diyor kendisine oda çok genç
Olmasına rağmen teyzen yaşında sayılırım saol aşkım. Diyor çok tatlı sevecen iligili
Alakalı bir
Doktor İzmit tarafında olan herkese tavsiye ederim