Nurelaaa doğum için kaça anlaştınız
Özel Hastane Ücretleri 😳
Deryaiso Ben şehir hastanesine gidiyorum. Aysun çakar seyrek. Ayda bir takipliyim. On numara bir Dr. Adan Z ye ilgili. Tavsiye ederim. Tabi perinatoloji özel bebeklere mi bakıyor onu bilemiyorum kadın buna bakıyor mu bilgim yok.
Seymali06 eğer doğum başlangıcında gidersen geçen sene 5 milyardı taramaların testlerin hepsi doktora aitti ben hep doğum sonlarında gidip hocam ben geldim doğumu sizde düşünüyorum dediğim için birde size 3-4 hastane sunuyor hepsi özel Memorial hastanesi , 100. Yıl hastanesi , koru hastanesi gibi fiyat aralıkları var ben en pahalı olan yeri seçmişim memorail toplamda 7500 verdik ( epidural iğnesi yaptırsaydım 8 bin tutuyordu) dediğim gibi hastaneye göre değişiyor birazda bu
NaimeYilmaz ben en başından beri özel Muayenehaneye gidiyorum tahlillerimi de orada yaptırdım hep. Devlet hastanelerinde herşey zulüm. Bu şekilde hem kalabalık da olmuyor tam saatimde gidiyorum. Biz çok memnunuz. Doğum da Allah nasip ederse doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastanede olacak.
İzmit MedicalPark hastanesi Funda Sarıca Salihoğlu gidiyorum muayene ücreti üçyüz tl nst 100olması gerekiyor doğumda 6bin tl falan doktorumuzu kız kardeşim sayesinde tanıştım bir hafta önce doğum yaptı ilk günden beri onu över dururdu iki ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim ikimizinde ilk gebeliği böyle müthiş bir doktor olamaz
Çok yoğun hastayı hatrı olan kişilerden yada işk günden beri
Aynı yere gelenleri tercih ediyor çok şefkatli abla gibi zaten eşim abla diyor kendisine oda çok genç
Olmasına rağmen teyzen yaşında sayılırım saol aşkım. Diyor çok tatlı sevecen iligili
Alakalı bir
Doktor İzmit tarafında olan herkese tavsiye ederim
NaimeYilmaz özel
NaimeYilmaz benim bütün gebeliklerin de devlet gittim son ayında özele gidip özelde doğum yaptım. Bı çok kisi devletle alakalı olumsuz yazmış ama giden birçok kişi gibi bende çok memnunum hatta daha bugün gittim doktorumla sohbet bile ediyoruz
Rukiss-
Her yerde aynı değil ben 350 yaptırdım özelde ama 600 fiyat verende vardı
Özele gdyrm ayda 1 defa 100 lıra muayene
2li teste 90 lıra verdm
NaimeYilmaz ay ben özele gittim senede 2 kere fiyat artıyor 😂😂
Feyzabeyoglu nerde yaşıyorsunuz acaba fiyat çok iyiymiş
Keşke imkanım cok olsa özele giderim cunku süreli devlete gıdıyoruz hep gun verıp verıp gonderıyorlar bakıyorsan adam gıbı bakın ya sabahın 7 sı kalkıp işimizi gücümüzü bırakıp yollara düşüyorum neymiş gun ver şu gün gel ya ben bı kuruş bulamıyorum bu kadar yol parası verip verıp gelıyım senın meslegın buysa adam gibi bakın yok dıyorsanjz insanların parasını yemeyin işinizi bırakın ozmn..
- Düzenlendi
İzmit akademi hastanesi için güncel doğum ücreti bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
şuan 14 haftalık hamileyim özele henüz bşlamadm ama dogumumu özelde yapıcam tahlillerimi devlette yaptırıyorum bnde bütçe zorluyor ama elimizden gelenin en iyisi neyse şartları zorlamaya razıyız saglıklı olsun yeterki. Devletteki doktorlar gerçekten ilgisiz
Allah kimseyi devletin kadın doğum aciline düşürmesin. Hastanedeki paspasçı temizlikçi kadın bile hastayı azarlıyor. Kadın sancısı gelmiş bağırıyor diye nerdeyse döveceklerdi. Doktor sus ağlama bir sen mi doğum yağıyorsun kes sesini şeklinde köpek gibi azarladılar. İçerde muayene ederken de çok bağırttılar kadını. Kapıda bir kadın kanaması varmış kadın bayılana kadar kimse ilgilenmedi yerde yatıyordu. Kadın bayılınca bir koşturmaca başladı bir ilgi bir alaka ! Bana ters davranmadılar içeri hasta yakını almıyorlar. Dışarı çıkınca azarladıkları kadının eşine söyledim içerde eşinizi azarlıyorlar bir bakın diye uyardım. Avcılar Murat köllük devlet hastanesi. Bu hastanenin temizlikçisi bile hasta azarlıyor düşünün.
NaimeYilmaz Her zaman söylüyorum durumun varsa özel hastane devlet hastanesi yazdığı ilaçın ne olduğunu bilmeden ameliyat olacak burnuma krem verdi… devletteki doktor niye geldin der gibi bakışlar yazılan yanlış ilaçlar ve ilk evladımın doğumuna son günler kala trafik kazası geçirdim ve özel doktorum bayram dolayısı ile İzmir dışındaydı devlete gittim sadece ultrasonda göreyim iyi mi diye o kocaman karnımla sedyeye çıkamadım ve doktor yardımcı bile olmadı o karnımla zar zor çıktım bir sıkıntı yok dedi tamam dedi yolladı hiç bir şey sormadı kasılmanız oldu mu ağrınız var mı hiç bir şey yok 😞 devlette insanlık yok 😞
Ben özele gidiyorum. Ama devlete sıcak bakıyordum. Aciline yolum düştü gördüm ortamı Allah düşürmesin. İyi hastaneler vardır tabi iyi araştırın.