Özel Hastane Ücretleri 😳
Rukiss- evet hatta bayağı fazla ücretli şehire göre değişiyor gerçek uzman bulmak zor yani perinotoji bölüm doktoru uzman bu konuda ama bazı illerde ya yok ya da 1000 fen başlıyor fiyatlar ,radyoloji ya da prof doktorda bakabiliyor onlarda yine 500 tl den başlıyor ama önemli bir konu detaylı ultrasyon mecbur bi şekilde yaptırmak gerekiyor, devlette ücretsiz fakat onada randevu vermiyorlar belli haftalarda yapılıyor detaylı ultrasyin ben devletten randevu alamadım, üniversite hastanesini denedim oda randevular kapandı dedi mecbur özelde yaptırdım.
NaimeYilmaz 14 ay önce devlette doğum yaptım,hep devlet takipliydim. Şansıma mı bilmiyorum hep iyi doktorlar ile karşılaştım hem oğlumun hem benim kontrollerimde ekstra özen gördüm her gittiğim doktorumdan. Şuan 17 haftalık hamileyim yine devlete gidiyorum açıkçası hiç aksi bir durum yaşamadım. Ama burada yaşayan annelerimizi görüyorum açıkçası üzülüyorum devlette herşey şans meselesi haline gelmiş durumda. Oğlumun cinsiyetini 16 haftamda öğrenmiştim doktorum kendisi biz sormadan söyledi. Şuan kızım olucak 15+2 de gittiğimde göstermediği halde doktorum baya uğraştı belkide 15 dakika cinsiyet görmek için çabaladık. Taaa 3 hafta sonra geliceksin,o zamana kadar merakta kalmanı istemiyorum demişti sağolsun uzun uğraşlar sonucu gösterdi kızım olacağını öğrendik. 🤲🏻🥰benim doğum yaptığım hastanede yani belki özele gitseydim bukadar memnun ayrılırmıydım bilmiyorum her imkan her olanak sağlandı hatta ilk gebeliğim olduğu ve bir rahatsızlığım olduğu için doğuma dakikalar kala ben çataldayken annemi aldılar içeri bikaç dakika bize müsade ettiler asla ama asla unutmayacağım çok özel bir andı benim için doğumum. Tüm ilgilenen doktorlar hemşireler ebeler. Okadar candandı ki evim gibi oldu konforum diyebilirim. Ama aynı hastanede doğum yapan başka arkadaşların memnun kalmadığınıda çok gördüm,duydum. Sanırım tüm şansımı hastanelerden yana kullanıyorum ben🥰🤣
Deryaiso ben de Silivri Anadolu’ya gidiyordum 95₺ idi şimdi 120 yaptılar
NaimeYilmaz şuan da mecburen özele gidiyorum ama riskli gebeyim ankarada gazi hastanesi ve şehir hastanesine de gideceğim. Hep herşey çok güzel olsun diyoruz ama sağlık neyi gerektiriyorsa orası. Benim için şuan önemli olan bu riskli doğumumu yapacak profesyonel bir doktor ekip ve donanımlı hastane. Rabbim iyilerle karşılaştırsın ve işiniz sağlam yapan,insan sağlığına önem veren kişilerle inşallah 🤲🏻🤲🏻🤦🏻♀️
Covidden sonra devlet hastaneleri iyice çekilmez oldu. Hamileliğimde ne zaman yazık bu sefer devlete gideyim diye girişimde bulunduysam rezil olduk. İkili taramada bebeğin boyunu sisteme giremediler diye akşama kadar bekletildim kavga ettik çıktık. Özel hastane öyle değil paranla değer görüyorsun en azından.
Bende hamileliğin başından beri devlete gidiyorum ilk başta doktor iyiydi ama çok ilgili değildi değiştirdim şimdiki doktorum çok iyi yanı bı sorun olmadığı sürece özel tercih etmedim doğumu sadece özelde yapicam normal istediğim için
NaimeYilmaz ben ayrıntılı usg dışındaki tüm testleri devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçları da özeldeki doktoruma gösteriyorum :)
Feyzabeyoglu hangi hastane ne kadar uygunmuş ya ben sorduğumda 6500 tl diyor özele
Doktordan doktora da fark ediyor. Devletteki kendi doktorum her defasında bebeğin kalp atışını dinletir, ultrasonu bana da çevirir. Bir soru sorduğumda cevap verir. Giderken fotoğraf da verir. Geçen haftalarda başka bir tanesine gitmek zorunda kaldım adam ne doğru dürüst cevap verdi, bebeği göstermedi fotoğraf vermedi cinsiyeti göstermiyor dedi.. Ayni gün özele gittim doktor söyledi. Bazı konularda sıkıntılı gerçekten
Mervevera bnmde ilk gebelik düşük riskim çok yüksekti 2 gün üst üste acilden giriş yapıp devlete görüktüm normalde özele gidiyrdum ama doktorum şehir dışına gitmişti hiç iyidavranmadılar 3.gün baika doktora gittim özelde aynı gün beni hastaneye aldılar şimdi 12 haftalık gebeyim şükür iyiym devlete gitmem bir daha zaten
Dnacar83 başlıcam bu hafta canım ☺️
Dnacar83 bende tahlillerimi devlette yaptırıyorum devlette de doktora gidiyorum ama özele de ara ara gidip daha iyi ultrason makinesinde görmek istiyorum , bir de hanımefendinin dediği gibi sancı anımda annemi kardeşimi değil de eşimi isterim yanında ilk doğumumu bu sebepten özelde yaptım şimdi fiyatlar aşırı yüksek 4 sene öncesine göre , son zamanlara kadar evde eşimle dayanıp geçerim devlete inşallah
NaimeYilmaz
Ben cekindigimden dolayı devlete gidemedim testleri yaptırmaya. Sadece detaylı yaptırdım onu da ayrı bi klinikte daha uyguna yaptırdım. Kan tahlili sağlık ocağı yapıyor zaten. Muayene ücretleri, doğum ücretleri gerçekten cok arttı Allah herkesin yardımcısı olsun…
Ben özele gidiyordum arkadaşım tavsiyesinde devlette bı doktor buldum derya hanım o kadar çok ilgiliki Ulturason her girdikçe ilk kendini bakıyor sonra bana gösteriyor çok ilgi doktoruna denk gelmek gerekiyor cidden sağ salim cocuklarmz kucagmza alalmda 🙏🙏
deletedmom87894 ben zonguldakta yaşıyorum. Zonguldak merkezde Level Hastanesi
Muayene ücreti 90 tl
Nst için ayriyeten ücret de ödemiyorum.
10 gün içinde tekrar muayene için gelirsem muayene ücreti almıyorlar
Feyzabeyoglu ya ne güzeeel ordamı doğursan ne yapsam😂😂eskişehirde fiyatlar tavan
İki kez devlete gittim doktor ne kadar iyi olursa olsun özeldeki gibi ilgi alaka açıklama asla olmuyor. Geçen hafta özele gittim muayene ücreti fazla ama insan değer diyor
deletedmom87894 evet canım ya okuyorum burda fiyatları
Halime şükrediyorum gerçekten yanii
Allah yardımcınız olsun zor meblağlar gerçekten
Ya simdi soyle bisiy var. Benim daha ilk aylarim devlete gidiyorum. Surekli kan aliyor surekli bisiyle soyluyor. Kesin net bisiy soylemiyor. İlk aylr oldugu icin devlette kontrol oluyorum. İleriki aylrda ozele gitcem tabikide. Dogumuda ozelde yapicam insallah.adam bana bir aydir dusuk tehliken yok ama kese altta yok sagda yok soldA diyip duruyor bisey bildikleri yok