Toprakparss ciddi mi burda ki yazılanları okuyunca psikolojim bozuldu kimse kilo almamış bu nedirrr 😂
Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
Toprakparss aynen oyle bebegim kilo aliyor artik ben 70 deyim devamli
50 kilo ile hamile kaldım şuanda 34+5 59 kiloyum
Suan kendimi cok kotu hissettim boyum 1.72 58.8 le hamile kaldim 15.haftadayim ve 62.5 olmusum😭
Toprakparss ama geceleri su siralar cok acikiyorum😂
gizemmm baya almışsın ne guzel ben 45 ile hamile kaldım 49.4 kilom su an 24 HAFTALIK gebeyim . Bende kilo almak istiyorum . Ama bebegi besleyici seyler tüketiyorum cok
irem5803 bebegını besleyıcı seyler yıyor Musun .
Mirza erkenden 3 kilo almışsın 😊 Ben 24 HAFTALIK ve 4 kilo aldım . Bende alabilsem keske
Elfszgn ooo cok iyi bende 45 le kaldım ama sadece 4 kilo aldım 24 haftalık . İnşallaj alırım bende
Toprakparss evet ama son aylar daha çok kilo alınıyor diyorlar 😒 en fazla 5 kg alsam süper olur 15 kilo alarak tamamlamış olurum 😉
1PrensAnnesi canım nasıl beslendin dikkat mi ettin
54 le hamile kaldım 21*4 um şuan 58 kiloyum ins çok almam ya çok yiyorum
61 le hamile kaldım , 35+5 iz 68,5 kiloyum. Son 1,5 aydır kilom sabit. Ama kızım son 1,5 ayda yaklaşık 1600 gram aldı. Sizce anormal bir durum var mı kızlar , kızım alıyor ama ben almıyorum🤔🤔🤔
cansuece dert edecek bişey YÖK zaten bebeğim sen mücizeye tanıklık ediyorsun Allah'ın bir lütfu kıymet bilip keyfini sürmek şart
Mirza bende de var aynısı
Naznaz ay YÖK almaz olur mu
HazelBaskal kötü hissedecek bişey YÖK tam yol ileri bebeğin için Yemen gerekiyor Doğumdan sonra gider hepsi
Funda38 beşi geçeceğini sanmıyorum son ay aldığın kilonun
BusRAmazan çok az Bile almışsın
Ahmetasafmommms geceleri yememeye gayret et su içerek açlığını bastırmalısın