• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

Toprakparss psikolojik tabi 😁 doktor artık yemene dikkat etmelisin dedi protein vitamin bilmem ne derken bende doyana kadar yiyorum bunda sıkıntı yok meyvesi Çerez’i acaba yeterli mi bebeğim için dedirtiyor 😂sütü sabah akşam içiyorum artık 🤰boyumda kısa olmasa problem değil kilo 🤦‍♀️

18+2 yim 3 kilo almışım 55 dim 58 oldum kendi tartıma göre doktorun tabikine göre 57 olmuşum kötü mü gidiyorum bilmiyorum

cansuece boşver Doğumdan sonra hepsi gidecek hiç merak etme emzirmek fazlasıyla kalori yakıyor rejim yapmasan Bile emzirmen kilo kaybı yaşanan için yeterli oluyor anlayacağın dert etme bebeğini besinsiz bırakma

Toprakparss valla bilmiyorum hayatımda hiç o kiloyu görmemiştim hamile olduğumu duyunca psikolojikmen yemek isteği geliyo

72 ile basladim 23+4 teyim 77 kilo ciktim bugün dr.da 😱 tabi tika basa toktum ama yine de çok almisim gibi geldi 😅

Toprakparss ay Yok bırakırmıyım .o benim biricik hayalimdi her zaman 😍Aşkım o minik kalbim Benim🤰 👶 aman varsın olsun herşey zararsız şekilde dikkat etmeye çalışalım yeterli 😁dediğin gibi gider inşllah çokda dert etmiyorum aslında ☺