• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

18+2 yim 3 kilo almışım 55 dim 58 oldum kendi tartıma göre doktorun tabikine göre 57 olmuşum kötü mü gidiyorum bilmiyorum

cansuece boşver Doğumdan sonra hepsi gidecek hiç merak etme emzirmek fazlasıyla kalori yakıyor rejim yapmasan Bile emzirmen kilo kaybı yaşanan için yeterli oluyor anlayacağın dert etme bebeğini besinsiz bırakma

Toprakparss valla bilmiyorum hayatımda hiç o kiloyu görmemiştim hamile olduğumu duyunca psikolojikmen yemek isteği geliyo

72 ile basladim 23+4 teyim 77 kilo ciktim bugün dr.da 😱 tabi tika basa toktum ama yine de çok almisim gibi geldi 😅

Toprakparss ay Yok bırakırmıyım .o benim biricik hayalimdi her zaman 😍Aşkım o minik kalbim Benim🤰 👶 aman varsın olsun herşey zararsız şekilde dikkat etmeye çalışalım yeterli 😁dediğin gibi gider inşllah çokda dert etmiyorum aslında ☺

Suan kendimi cok kotu hissettim boyum 1.72 58.8 le hamile kaldim 15.haftadayim ve 62.5 olmusum😭

gizemmm baya almışsın ne guzel ben 45 ile hamile kaldım 49.4 kilom su an 24 HAFTALIK gebeyim . Bende kilo almak istiyorum . Ama bebegi besleyici seyler tüketiyorum cok

Mirza erkenden 3 kilo almışsın 😊 Ben 24 HAFTALIK ve 4 kilo aldım . Bende alabilsem keske

Elfszgn ooo cok iyi bende 45 le kaldım ama sadece 4 kilo aldım 24 haftalık . İnşallaj alırım bende