• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

Gulden Aynı haftalardayız bende 1kilo aldım, ablam benim haftamda 7kilo almıştı🙈 Değişiyo kişiden kişiye galibaaa ya. Ben akşamları erken yemeye çalışıyorum bazen kaçıyo tabi😏

CansuHakanDabakan İştahım çok açıldı şimdiden tutamıyorum kendimi ne görsem canım çekiyor🙈 bir arkadaşım da bu haftalardayken hiç kilo almamıştı kişiden kişiye göre değişiyor gerçekten😊

cansuece psikolojik çoğu zaman biliyo musun yAni hamileyim bol bol yemem gerek ve kilo almam çok normal diye düşünüyoruz Da esas kilo alımı aslında 23. Haftadan sonra olmalı bebekler o zaman gelişim aşamasında oluyorlar çünkü onun öncesinde alınan her kilo bizde kalıyor 😹

Minigim kilo takibini çok iyi yapmanız gerek doktorunuz Da kayıt altına alıyor ama hergün kilo takibi yapıp not alın Laz'ım olacak

Toprakparss psikolojik tabi 😁 doktor artık yemene dikkat etmelisin dedi protein vitamin bilmem ne derken bende doyana kadar yiyorum bunda sıkıntı yok meyvesi Çerez’i acaba yeterli mi bebeğim için dedirtiyor 😂sütü sabah akşam içiyorum artık 🤰boyumda kısa olmasa problem değil kilo 🤦‍♀️

18+2 yim 3 kilo almışım 55 dim 58 oldum kendi tartıma göre doktorun tabikine göre 57 olmuşum kötü mü gidiyorum bilmiyorum