1PrensAnnesi ay banada aynısını diyorlar sadece 2 buçuk 3 kilo anca aldm 24 haftalığız göbeğim yok beni gören hamile sanmıyor
Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
Ben simdiden aldim 2 kilo ve daha 9 haftaligim heralde benim sonum kotu😜
Busranagme yemeye çalışıyorum sürekli süt felan içiyorum yararlı diye
Seyda34 66 ile başladım şu an 76 kiloyum 28 haftalık 🙂)
SultanzTenbel aslında çok şanslıyız ☺
Seyda34 60 kiloda hamile kaldım 35+4 oldum 72 kiloyum 😁
Busra sabah aç karna
Busra öyle düşünme hiç belli olmuyor
GizemDoan 12 kilo bence gayet başarılı doğumuna az kalmış zaten Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Toprakparss amin sağol canım bana çok almışım gibi geliyor 54 kiloydum 6 kilo aldım ilk defa 60 oldum diyete girim dedim hamile kaldım yapamadım diyet 54 de hamile kalsaydım daha güzel olurdu 😃
Toprakparss fazla almak istemiyorum ama bu qidisle alicam qb hep yiyorum we doktorum yat hep dedi ye iç yat ins son zamanlarda fazla fazla Almam sonrasina qider qitmez 😊
BusRAmazan bende ye iç yat yapıyorum 20 haftalığız 49 kilo ile gebe kaldım şuan 56 kiloyum 🤦🏻♀️😹
GizemDoan kendini Doğumdan sonraya sakla bebeğim
Hiç şöle 70-80 kilolarda hamile kalan yok mu yanu benim gibi herkes 40-50 🙂 ilk gebeliğimde 74 kiloyla kalmıştım. 90 kg ile doğuma gittim. 7 haftalık hamileyim şimdi 77 ile kaldım bakalım nolcak.
Toprakparss aynen canım Doğumdan sonra sıkı bi diyet yapcam 😃
Tutikcan o kadar çok değil ama az da değil cnm. Bu kadar hızlı gitme daha bunun 20 ci 30 cu haftaları var 😊 Dikkat et cnm ne kadar kilo o kadar çatlak demek..
MehtapArslanTursun ayyy canım dikkat et bak çatlaklarınnn çoğalır.
Ebuss35 kilo alımın ideal canım 🙂Darısı başımıza 😍
Bende 31.haftadayım 45 le başladım 57 tim şu an
hjertemami daha ne kadar daha çoğalabilir acaba😭😅 karnımda yok bi kalcamda ve bacaklarımda var inşaAllah karnımd da olmaz 😬