• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

Gulden Aynı haftalardayız bende 1kilo aldım, ablam benim haftamda 7kilo almıştı🙈 Değişiyo kişiden kişiye galibaaa ya. Ben akşamları erken yemeye çalışıyorum bazen kaçıyo tabi😏

CansuHakanDabakan İştahım çok açıldı şimdiden tutamıyorum kendimi ne görsem canım çekiyor🙈 bir arkadaşım da bu haftalardayken hiç kilo almamıştı kişiden kişiye göre değişiyor gerçekten😊

cansuece psikolojik çoğu zaman biliyo musun yAni hamileyim bol bol yemem gerek ve kilo almam çok normal diye düşünüyoruz Da esas kilo alımı aslında 23. Haftadan sonra olmalı bebekler o zaman gelişim aşamasında oluyorlar çünkü onun öncesinde alınan her kilo bizde kalıyor 😹

Minigim kilo takibini çok iyi yapmanız gerek doktorunuz Da kayıt altına alıyor ama hergün kilo takibi yapıp not alın Laz'ım olacak

Toprakparss psikolojik tabi 😁 doktor artık yemene dikkat etmelisin dedi protein vitamin bilmem ne derken bende doyana kadar yiyorum bunda sıkıntı yok meyvesi Çerez’i acaba yeterli mi bebeğim için dedirtiyor 😂sütü sabah akşam içiyorum artık 🤰boyumda kısa olmasa problem değil kilo 🤦‍♀️

18+2 yim 3 kilo almışım 55 dim 58 oldum kendi tartıma göre doktorun tabikine göre 57 olmuşum kötü mü gidiyorum bilmiyorum

cansuece boşver Doğumdan sonra hepsi gidecek hiç merak etme emzirmek fazlasıyla kalori yakıyor rejim yapmasan Bile emzirmen kilo kaybı yaşanan için yeterli oluyor anlayacağın dert etme bebeğini besinsiz bırakma