mrskorkut gizemmm Gizem hanım bende bugün Hastane ile görüştüm Habibe hanımın muayenesi için 490 TL dediler Keşke Özel sigorta yaptırsaymışım diyorum çok fahiş fiyatlar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
gizemmm mrskorkut bana 660 demişlerdi. Altunizade fiyatı mı bu Ataşehir mi ? Çünkü cuma günleri Ataşehir Acıbadem’de hasta bakıyor. İlk bebeğimde benim özel sağlık sigortam vardı. Sigortasız muayene fiyatı 280 di
Baharklc zehradem ya bizim sülale o doktora gitti ama ücret konusunda hatırlamıyorum hastaneyi arayıp bilgi alın isterseniz
Carina Ecem hanım doktorunuzdan Doğum yaptınız mı memlun kaldınız mı birde doktor yumurtlama takvimi yapıyor mu acaba bilginiz var mı
Carina Kızlar hiç hamile kalamıyorum nerdeyse bir senedir deniyoruz olmuyor Önere bileceğiniz doktor varmı kızlar yardımcı olurmusunız 🙏
gozdetok Carina Prof. Dr. Petek Balkanlı instegram hesabındada sık sık canlı yayınına denk geldım ve 1-2 arkadaşım cok memnun kaldılar şuan bebeklerini doğurmayı bekliyorlar bir araştır istersen :)
Meyfekk Carina Ali Osman koyuncuoglu diye bi doktor var belki televizyonlardan bilirsiniz onu önerebilirim İnstagram adresindeyse bakabilirsiniz inşlh tez zamanda allah sizede nasip eder
DEF_ikiprensbirprensesmom Carina @doc.dr.yasemincekmez instagram hesabını inceleyin pişman olmazsınız
mrskorkut gizemmm Altunizade Acıbadem Fiyatı Gizem hanım Ama dediğiniz gibi inanılmaz artış olmuş fiyatlarda :(
Nurayklca Kivi muayene 230-250 diye biliyorum. Doğumu kendisiyle görüşüyorsun istediğin hastaneye göre
Annesininbalbocugu Kivi 8 Mart diye duydum canım ama bir bilgim yok 😌 Görümcem orda hemşire ondan öğrenirim buraya yazarım kesin bilgiyi ancak o verir
Nusya0 xwoman merhaba:) evet İbrahim beyin adınıda çok duydum giden arkadaslarım var hatta..fiyatları 2019 Ocak'ta öğrendim güncel yani şuan bu fiyatlar sevgiler❤️
gizemmm mrskorkut bana 660 demişlerdi çok net hatırlıyorum hatta indirimli 590 dediler sürekli gittiğim için puan birikmiş onun indirimi. Bende gerçekten inanamıyorum bu fiyatlara
Evrem13 Birgules shala hanıma bende gitmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi daha detaylı yazar mısınız? Pozitif biri mi normal doğum yanlısı mı ücreti nasıl? Teşekkürler