Elifdursun Sdnurr güneşli tarafında bi yerde var canım yaman tıp merkezi ama doktor iyi Eray bey bende bakıyorum tam karar veremedim ama hem uygun hem iyi
Sdnurr Elifdursun uygunluk değilde güleryüzlü ve ilgilenmesini istiyorum ben canım birde bayan tabikiii
Elifdursun Sdnurr canım o zaman medicine Hospital var duydun mu orda Nuriye hanım var oda cok iyi sadece gece falan Doğum olursa Doktoru istersen 1000 tl ücret ödüyorsun sanırım o düşündürüyor beni onun dışında temizlik hastane güler yüzlülük doktor ilgi alaka cok iyi
aysenur25 Yusufayten Yüzyılda değil şuanda Kaynarca medical parkta benim görümcem 2 çocuğunu tanıdığım bir abla 2 çocuğunu bu doktor yaptı doğumunu bende gidiyorum çok memnunum
Nusya0 Medical Park Gaziosmanpaşa Yasemin Tontuşa gidiyorum gayet memnunum 30.haftamdayım ilgili şeker gibi ve tecrübeli bir doktor.dogumdan sonrada kendisiyle ilgili izlenimlerimi paylaşırım hayırlı doğumlar hepimize
Nur85 Suhammeh acibadem de. Muayne ucreti 400 tl. Siz isim soyisim yazın nette çıkıyor hemen adres falan
Sdnurr UcanHamile Acıbadem de derya uyan var ona daha önce gitmiştim memnun kalmıştım fakat evime biraz yakın olsun istiyorum en son çare oraya gidicem
Mlkkkkkkk gizemmm kizlar Habibe hanim biraz unutkan diye duydum ben, yorumlarda onemli bazi testleri yazmayi unuttu yaziyordu. Tabi yorumu yazanin yalancisiyim ben bilmeden asla yorum yapmak istemem. siz ne dersiniz?
gizemmm Mlkkkkkkk bende unutmadı testleri falan ama çok yoğun aşırı yoğun. İlk doğumumu onda yaptım. İkinciye hamileyim maalesef ona gidemeyeceğim muayene ücretleri uçmuş. En son sorduğumda 1 ay önce 660 TL dediler. Vazgeçtim bende
mrskorkut gizemmm Gizem hanım bende bugün Hastane ile görüştüm Habibe hanımın muayenesi için 490 TL dediler Keşke Özel sigorta yaptırsaymışım diyorum çok fahiş fiyatlar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️