Derinnge34 busrayusuf 2 tane bayan vardı ama başka hastaneye gittiler galiba ben tercih etmezdim tabi orada olsalardıda. Sizin tercihiniz ama utanılacak birşey yok eğer düşünürseniz atilla beyi gözüm kapalı tavsiye ederim.
Sabia busrayusuf bir bayan vardı hastane bildiğim ama o da yeni hastaneden ayrıldı. Yenibosna nisa hastanesine yakınsanız orayı baya beğeniyorlar ve hep bayan doktor
busrayusuf Sabia yok esenlerde oturuyorum normalde buradaki doktor bulamadım için oraya tercih edeceğim ama gülfem hanım diye biri çıkıyor internette avrasya hastanesinde hala orda mı bılmıyorum
mrskorkut gizemmm Gizem hanım bende bugün Hastane ile görüştüm Habibe hanımın muayenesi için 490 TL dediler Keşke Özel sigorta yaptırsaymışım diyorum çok fahiş fiyatlar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
gizemmm mrskorkut bana 660 demişlerdi. Altunizade fiyatı mı bu Ataşehir mi ? Çünkü cuma günleri Ataşehir Acıbadem’de hasta bakıyor. İlk bebeğimde benim özel sağlık sigortam vardı. Sigortasız muayene fiyatı 280 di
Baharklc zehradem ya bizim sülale o doktora gitti ama ücret konusunda hatırlamıyorum hastaneyi arayıp bilgi alın isterseniz
Carina Ecem hanım doktorunuzdan Doğum yaptınız mı memlun kaldınız mı birde doktor yumurtlama takvimi yapıyor mu acaba bilginiz var mı
Carina Kızlar hiç hamile kalamıyorum nerdeyse bir senedir deniyoruz olmuyor Önere bileceğiniz doktor varmı kızlar yardımcı olurmusunız 🙏
gozdetok Carina Prof. Dr. Petek Balkanlı instegram hesabındada sık sık canlı yayınına denk geldım ve 1-2 arkadaşım cok memnun kaldılar şuan bebeklerini doğurmayı bekliyorlar bir araştır istersen :)
Meyfekk Carina Ali Osman koyuncuoglu diye bi doktor var belki televizyonlardan bilirsiniz onu önerebilirim İnstagram adresindeyse bakabilirsiniz inşlh tez zamanda allah sizede nasip eder
DEF_ikiprensbirprensesmom Carina @doc.dr.yasemincekmez instagram hesabını inceleyin pişman olmazsınız