Annesininbalbocugu Kivi 8 Mart diye duydum canım ama bir bilgim yok 😌 Görümcem orda hemşire ondan öğrenirim buraya yazarım kesin bilgiyi ancak o verir
gozdetok Carina Prof. Dr. Petek Balkanlı instegram hesabındada sık sık canlı yayınına denk geldım ve 1-2 arkadaşım cok memnun kaldılar şuan bebeklerini doğurmayı bekliyorlar bir araştır istersen :)
mrvsoydan gozdetok Valla Medipol Mega çok pahalı diye duydum o yüzden oraya hiç gitmedim ama orada daha çok profesör doktor falan varmış benim gittiğim yer Esenler Medipol ordan da memnunun şuana kadar doğumumuda orada yapıcam inşallah 🙏🏼
serinserin xwoman geç mi kaldım.bilmiyorum ama bir süredir ona devam ediyorum ben memnunum ilgili bir doktor sadece telefona cevap vermesi konusu sıkıntı gibi geldi bana ama
gizemmm mrskorkut bana 660 demişlerdi çok net hatırlıyorum hatta indirimli 590 dediler sürekli gittiğim için puan birikmiş onun indirimi. Bende gerçekten inanamıyorum bu fiyatlara
Ozgurce Sevgik bu hastanede yoğun bakım ünitesi var mı bir de hangi doktora gidiyordunuz memnun kaldınız mı odaları nasıl
SevdaTezel ZeynepKarataTeytey evet düzgün bey benim de doktorum memnunum kendisinden çok sakin bir doktor beni çok rahatlatıyor psikolojik olarak
edablbl nolivewithoutcoffee aynı doktora bende gıdıyordum fakat asla ilgli degil basndan berı tansıyonum çıkıyor ölçmüyor bile hıphızlı konuşup odadan cıkarıveriyor seni
nolivewithoutcoffee edablbl evet görüşme süresi kısa geçiyor ama genel olarak her detayla ilgili bilgilendirme yapıyor. Ben simdilik memnunum belki doğum için farklı bir hastane düsünebilirim bu taraflarda var mı öneriniz?