qamsem Zee88 muayene ve Doğum ücreti hakkında bilginiz var mı peki ben Erdem’e gidiyorum ama hala içime sinmiyor 🙃
Merlot Carina benim bir arkadaşım da yaptırıp iki ay sonra hamile kaldı. Belli olmaz bu işler bence biraz kısmet:) pko var bende bir de ameliyat olmuştum her şey olabilir yani ümidiniz kırılmasın. Bir de kafaya takmamak lazım ben çok takmıştım🙈
Birsu34 Melek1992 orda muane doğum ne kadar çok merak ediyorum oralar beni aşar maddiyat konusunda :)
Melek1992 Birsu34 Ozel sigortaniz varsa brya tamamlayici sigorta yaptirirsaniz cok rakamlara muayene olabilirsiniz. Ama normal fiyatları 400 tl civarinda
gozdetok Deletedmom328 Nagihan hanımı tavsıye ettıler ama ben tavrı ve normal durumda olmayan testıme super demesıyle guvenım cok kırıldı hastaneye bu bayanı onerırmısın 😕
Zgekomur [silindi] Lalehan Hanım bambaşkadır 💕 üstüne tanımam , bizim bütün ailenin tüm bebekleri ona emanet 👼🏼
Annesininbalbocugu Sibella86 Canım yakacık kadın doğum doktorlarından Saadet Ünsal Pendik hosbitale geçiyor çok iyi bir doktor Artık orda görev yspicaktim Ben Saadet Ünsal da doğum yaptım ve doktorum çok mükemmel bir kadın her şeyiyle mükemmel ötesi tavsiye ederim 🤗
Mucizegibi Suyaka muayene ücreti 50 tl veriyoruz.. normal doğum ücreti 1000tl sezaryen olursa 1400 tl demişlerdi Hatırladığım kadarıyla canım
Rabiaeser adm ist/fatihte kendine ait muyene yeri olan tabikide gülhan cengiz hanım çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum ve ayrıyetten ist/güneşli medicane hastanesi nuriye ünsel hanım buda çok başarılı bir doktorumuz bu iki doktor çok iyi
[silindi] Merhabalar İstanbul Avrupa yakası Esenyurt Reyap hastanesindeki Op.Mehmet Alicık👍9haftalık hamileyim ve buraya gitmeye karar verdım
PembeKoala [silindi] arkadaşım o hastanede ve aynı doktorda doğum yaptı herşeyden memnun kaldı özellikle hastane çok büyük sakin sessiz,umarım seninde doğumun huzurlu güzel geçer 😊