Deniziimmm Adsin Esenler medipol de hangi hekime gidiyorsunuz bugün bizim Dr nur cansu yılmaz hamile olduğunu ve başka Dr randevu almamı söyledi sizin memnun kaldığınız devamlı gittiğiniz Dr varmı rica etsem 10 gün kalmadan kontrol amsçlı tekrar gidicem ...
Merecepefe edasadi bende Nisa’ya yakınım ama asla Doğum yapmam orada bahsettiğiniz hastanede ilk doğumumu yaptım ikinciye hamileyim yine orada yapacağım doğumumu
Mervegolge melise SahraSedaa siz gittiniz mi doğumu hangi hastanelerde yapıyor ve her saatte geliyor mu acaba?
SahraSedaa Mervegolge Ablam Zeynep hanımda doğum yaptı ve riskli bir gebeliği vardı bize sonuna kadar hiç yansıtmadı ameliyatta sonra söyledi çok başarılı bir doktor çok tatlı ve güleryüzlü kendim Nuran hanıma gidiyorum 4 aylık gebeyim daha ama memnunum oda çok tatlı bir bayan
SahraSedaa Mervegolge Zeynep hanım Özel Eren Hastanesinde yaptırıyor Nuran hanım Avicenna hastanesinde
Ozlemyy Maltepe tıp fakültesi hastanesi onur günaldı ya gidiyorum memnunum,üniversite hastanesi olduğu için diğer tüm doktorlar da çok iyi ve ilgililer.muayene 150 tl den başlıyor.sezeryan ve normal dogum ücreti 3300 tl
iclal Avicenna ataşehir hastanesinde Nuran Kıyak. Hem psikolojinden anlıyor hem de gerçekçi. Arkadaşıma da tavsiye ettim, doğuma birkaç hafta kala doktorunu değiştirip gitti ve çok memnun kaldı. Doktor işleri biraz değişik. Birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabiliyor. Ama ben iyi ki diğer hastanelerde sorun çıkmış da şans eseri Nuran hanıma yolum düşmüş diyorum
Birguldefne Bahçelievler Medicalpark öğretim üyesi Dr. Suat Süphan Erşahin. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Çok memnunum
Evrem13 evremce haftaya gidicem nasıl bir doktor yaklaşımı düşünceleri artık bir doktor bulmak istiyorum kendime. Teşekkür ederim şimdiden
Momsdiary Yıllardır doktorum bekar evli hamile hatta rahim agzi kanserimin atlatma surecimde de Nihan DEDEOGLU, samimi guvenilir net iyiyi de kotuyu de pat diye soyler ilk gebeligimi 12.hft trizomi18 olmasi sebebiyle sonlandirmistik suan yine hamileyim daha 6hftlik nasip bakalim...
Nusya0 xwoman merhaba:) evet İbrahim beyin adınıda çok duydum giden arkadaslarım var hatta..fiyatları 2019 Ocak'ta öğrendim güncel yani şuan bu fiyatlar sevgiler❤️