RabEm ben fakultede sezaryen oldum sadce kaldigim her gun icin 50 tl odedim sagolsun herkesin ilgiside cok güzeldi ordaki herkese sevmiştim hatta dogumhaneye git gel yapmaktan yine mi sen geldin bu sefer dogurcan mi diye takiliyorlardi 😂😂

RabEm ben konunun tamamen doktor ile alakalı olduğunu düşünüyorum doktorum devlette ve özelde görmesiğim ilgiyi gördüm

RabEm ben özele gittim memnun kalmadım devlete gecıyorum herseye bahane bulup test test para para

Manisa şehir hastahanesinde normal doğurdum ve normal muane olsun ve doğumum o kadar iyi geçti ki çok ilgililerdi şükürler olsun 🙏🏻

gmzrk kesinlikle doktorunla alakalı ama ben hiç devlette muayeneye bile gitmedim şimdi direk doğumumu orda yapsam acaba nasıl olur

RabEm Merhaba hanımlar bu bilgiyi buraya bilerek yazıyorum sizinde haberiniz olsun diye diyarbakırdayım ben arkadaşım 3 ay önce özel genesis hastanesinde doğum yaptı kadın doktorda parasıyla rezil oldu mezbahane gibi bütün kadınlar aynı yerde sancı çekmiş özel olmasına rağmen 7 santim açılmayla doğuma almışlar çekmediği eziyet kalmamış

RabEm özel de dogurcak olmama rağmen korku doluyum o nazik ilgilerine rağmen.Devlette kadavra gibi muamele görmek istiyorsan senin seçimin 😂

RabEm muayne için özel ama doğum için asla daha 10 gunum vardı doğuma illa suni sancı verip bebeğimi alacaktı kabul etmedim şimdi de pazartesi gel diyo 5 gün var kendi sancimi beklemek istiyorum suni sancı verecek olmazsa sezaryana alacak ne anladım ben peki kendi sancimi bekleyeceğim artık gitmeyeceğim hastaneye

RabEm Anne karninda kanli su kaçmiş midesine oğlumun ilk içtiği sütte kesilmiş midesinde sesler geliyordu midesinde emmiyordu o hemsireden Allah razi olsun tek o bildi midesini hortumla temizlediler😣

Özelde tek doktor tek ebe tek hemşire takibinizi yapıyor . Acil bir durumdan ulaşma şansınız yada farklı bir durumda ulaşma şansınız var genelde pozitif doğum hikayeleri oluşuyor .
              Devlette şehir ve devlet hastanelerinde kontroller ve doğum başka doktorlara geliyor genelde ebeler sert tavırlarıyla anılıyor.
              Üniversite hastanesinde ise muayne ücreti karşılığında doktorunuz tüm takibinizi yapıyor ama doğumda hangi doktor nöbetçi ise o giriyor dogumunuza şehir de önemli diye düşünüyorum kız kardeşim ağrı da ve doktor bulamıyor Erzurum - Van gibi büyük şehirlere gidiyor muayne için

@Deniz59 canım valla heralde doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyo ben normalde devlet takipliyim geçen bebek 3 gün hareket etmedi kprktum bi telaşla özele gittim baktı etti işte sorun yok falan dedi rahatladım cinsiyeti görünüyo mu dedim sert bi tavırla bu zamana kadar söylemediler mi dedi 30 hafta belki haklılık payı var ama söyleme şekli çok yanlıştı devlette biliyosunuz hep bi benziyo deme söylemleri var ultrason görüntüsü desen kalite sıfır bebek olduğu dahi anlaşılmıyo tabi dediğim gibi herdoktor her hastane farklıdır

Deletedmom23234 hastane seçimi yaparken yenidoğan yoğun bakım araştırarak seçtik hiç de sorun yaşamadık yeni doğan yoğun bakım olmayan hastaneler hemen hemen daha uygun

RabEm öyle yapanları duydum tabiki ama nasıl olur bilemem tabi ya lış yönlendirmek istemem

z-sahin25 aynen benim gittiğim hastane mesela bilmiyorum belki doktordan dolayıdır doktor çok iyi Güler yüzlü falan ama ne ekranı bana çeviriyo ne ultrason kağıdında bebek var sadece bacak kemiği kafası 🤦🏼‍♀️

RabEm

RabEm Bende ilk iki kontrölümü özelde yaptirdim fakat durumlarimizdan dolayi devlete gitmek zordunda kaldim ama genede doktorumdan memnunum sagolsun oda hastalariyla çok ilgili