Puskullu95 sen kaç yaşındasın ? Mahallede kavga eden çocukalr gibi konuşuyorsun !
Ne kadar komiksin
Biarn önce büyü.
Lütfen bunu yapmayalım!!
Birdemetgul ne alakası var. Hayır yani kendi düşüncelerimizide mi söyleyemicez
- Düzenlendi
Puskullu95 Okumayı bilmiyosun işte ne diyeyim diyorum ki bi de büyük harflerle yazdım ya offf HERHANGİ BİR RİSK YOKSA bu ne demek canım önce oku lütfen sobra cevap ver olmaz ki böyle 😅😅😅😅
Birdemetgul insanların kendi vücutlarına ne gibi işlem yaptıracakları kendi kararları olmalı. Çocuk sahibi olmayı göze alacak her insan kendi doğrularını seçebilecek yaşa gelmiş demektir. Neden kimin ne yapmak istediği sizi bu kadar ilgilendiriyor ve rahatsız ediyor.
Gmzkyhn04 kesinlikle haklısın canım ama yapcak bişiy yok öğrenememiş okumayıda öğrenememiş
Dnz8806 Bence sen kork ya çok biliyosun ya çok bilen çok korkar 🤷
Birdemetgul hah çok şükür benim gibi düşünen birileri varmış .. Sezaryen anne ve bebeğin hayati risk durumunda olunca alternatif bir seçenek olmalı sağlıklı anne Bebegini normal yolla dünyaya getirmeli sezaryen yasağını falan mı kaldırdı acaba devlet eskiden zorunlu olmadıkça asla sezaryen yapılmiyordu keşke yine öyle olsa
Birdemetgul kesinlikle katılıyorum size
Egemenim64 Canım o bahsettiğim uydurma hikayeyi anlatan sendin dimi? Neden yalan söyledin diyince açıklar mısın dediğimde de saldırmaya başlamıştın? İsmin ne ver adını soyadını demiştin..Eşin polis beni aldıracaktın galiba😀Allah sana akıl fikir versin bak kim bilir kaç yaşına gelmişsin millete yalan hikayeler anlatıp korkutmaya çalışma gafletine düşüyosun.Yazık üzülüyrm sana bak sensin o hesabı da yeni açmışsn Askıya alınmıştın yalanların ve tehditlerin yüznden.Hala buralarda doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyorsun pes! Doğru sensen Allah bizi korusun! Hadi bak işine muhattap olma benimle!Yalancı insanlardan hoşlanmıyrm!
Gmzkyhn04 Egemenim64 Sanane? Sizene..?
İnsanların hayatından tercihlerinden uzak durun normal yapanda ana sezaryen yapanda bi yol alın ya!
Dnz8806 Harikasınızzz
- Düzenlendi
@Birdemetgul
Evet haklı olduğunuz yerler var normal doğum güzeldir ama sanki siz de biraz zorunlu sezaryan olacakları korkutmuşsunuz gibi geldi bana. Tansiyon düşer, pıhtı atar vs.
Birdemetgul Sezaryan demek ameliyat demek bunun nekadar riski var sadece ameliyatta değil ameliyattan sonrada.Tansiyonu çıkan var,pıhtı atan var,şiddetli baş ağrısı bel ağrısı çeken var vs …Sadece narkozun bile bir sürü yan etkisi var.
Bu mu ben kötü bişi yazmadım dediğiniz daha ne yazacaktınız? Kaş yapayım derken göz çıkardınız ve bu tepkiler de normal doğumu desteklemenize değil sezaryen ile ilgili bu kadar olumsuzluk anlatmanıza. Farkında mısınız burada zorunlu sezaryen olacak bir sürü anne adayı var ne hakkınız var insanları bu şekilde korkutmaya.
Normal doğumu savunuyorsanız bir diğer doğum şeklini karalayarak değil savunduğunuz şeyin olumlu yanlarını anlatarak yapın propagandanızı.
Egemenim64 Acın büyük acın O yalan hikayeyi uydurdun ifşa edildin yedin linçi o postta acım bundan senin! Nası bi histi 50 kişiden Yalancı olduğunu duymak?!
Dnz8806 Yorumunun alnından öpüyorum 🤗
Dnz8806 Pardon anlamadım kimmişim ben komik olma ya git profilime bak için rahatlasın ne fiyim 🤷🤷🤷
Birdemetgul Normal doğumun zorluklarınıda yasamayan bilmez.Suyunuzu patlatıyorlar kuru kuru suni sanci cekiyorsunuz gelen giden alttan muayene ediyor.Dogum olduktan sonra dikişinizi düzgün atmazlarsa vajinal sekil bozukluğu ayrıca genişliği oluyor.Buda ileride iliskide his kaybı vs gibi seylere yol aciliyor.Esler arasında problem olabiliyor.Yani bence burda öyle bilmeden yazmak dogru degil