• Doğum
  • Lütfen bunu yapmayalım!!

Birdemetgul Yani şimdi anlamıyorum o kadar linç edecek post varken gelip burda laf yarışı da ne bileyim sanki kadın size zorunlu normal yapın dedi yani sizde onu dinleyip normal edeceksiniz gibi bi hal olmuş nasıl herkes bu kararı vermekle özgürse post açmakla da özgür okuyun geçin işinize gelmiyorsa o öyle dedi diye öyle olcak diye birşey yok bak bana okudum güldüm geçtim 😁🤷🏻‍♀️Herkesin kendi fikri kendi kararı kendi bebeği

Dnz8806 Siz nasıl insansınız kadın sanki kötü bişiy demiş en güzeli normal doğum demiş zorla kafasına silah dayamamış ister normal doğum yap ister sezeryan ol canın nasıl isterse bi şeyi okurken o kötü niyetlerinizi bi tarafa koyun normal bi şekilde okumayı deneyin çok kötü niyetli olduğunuz için her şeyi kötü anlıyosunuz malesef yapacak bişiy yok 🤷👍😅😅😅😅

Birdemetgul sezeryanı destekleyenleri eleştirirken normal doğuma teşvik etmeniz çok ironik olmuş. Bırakın insanlar istediği gibi doğursun sizi ne ilgilendiriyor? Burda herkes reşit ve olgun birinin yönlendirmesi ile bu kadar önemli bir kararı vermezler merak etmeyin!!

marysmom bunu yazması sizce olacak olanların veya korkuların önüne geçebilir mi sizce.
      Ben korkmam mesela zorunlu sezaryan olsam , çünküki öylede böylede o bebiş ordam cıkmak zorunda..
      Korkan , korkmayan biride mutlaka piskolojik destek almalı doktoru ile konuşup bence sırf korku olucak diye fikrini belirtmekte sakınca yok
      Burası bu yüzden var herkes tecrübelerini paylaşıyor.

Sadece_anne Kardeşim ben yarın doğum yapacağım o son cümleleri duymak zorundamıyım? Neden rezalet bir şekilde anlatıyor? Ben doktorumdan duymadığım şeyi neden bu hanımefendiden duyayım ? Söyler misin seninle neden gayet düzgün üslupla konuşuyorum mesela,Hakka girmek resmen bugün zaten yoğun bi heyecan içindeyim neden beni korkutsun ki ? Niye bu açıdan bakmıyosunz?

Sadece_anne doğum şekli değildir de nedir :)) hayır yani ben sezaryenle doğum yaptım şimdi düşünüyorum da ben doğum yapmamış mı oluyorum😂😂 . Sezaryen ne ameliyatıdır acaba ?:)

Keşke herkes susup kimseye karışmamayı öğrense. Normal isteyene de sezeryan isteyene de karışma işte arkadaşım sanane fikir beyan etme doktor değiliz ahkam kesme. Kaç tane insanda travma bıraktı böyle tipler valla yıldım. Evlenmek istemeyene evlen diyen, çocuk istemeyene çocuk yap diyen, doğuracak kadına doğum şekli baskısı yapan, emzirene karışan valla yetti

Hafissee burası okul sanki herkesin aklı fikri yokta millet sezeryan dedi diye sezeryan olcak yada şimdi bu normal doğurun dedi diye koşarak normal dogurcak.herkes bir şeyler peşinde birilerine akıl ders verme peşindeler..ay bir salın insanları ya dimi herkesin doktoru var ebesi var beyni var 🙄 şurda 17 günüm kalmış şu uygulamadan akıl sağlığımı yitirmeden ayrılabilirsem iyi 💆‍♀️

Herkesin aklı fikri var yetiskin, anne olmayı istemis insanlar, burda kimse aaa sezeryan cok kolay dediler bende olcam diyip çocukluk hevesi gibi gidip sezeryan olmaz hem hic bi doktorda dogurabilecek bi insani sezeryana yönlendirmez bu kdar basit mi saniyosunuz Allah aşkına he o kadar kuş akıllı varsa cokta üzülmeyin onlar için 🤷🏻‍♀️

Puskullu95 Okumayı bilmiyosun işte ne diyeyim diyorum ki bi de büyük harflerle yazdım ya offf HERHANGİ BİR RİSK YOKSA bu ne demek canım önce oku lütfen sobra cevap ver olmaz ki böyle 😅😅😅😅

Birdemetgul insanların kendi vücutlarına ne gibi işlem yaptıracakları kendi kararları olmalı. Çocuk sahibi olmayı göze alacak her insan kendi doğrularını seçebilecek yaşa gelmiş demektir. Neden kimin ne yapmak istediği sizi bu kadar ilgilendiriyor ve rahatsız ediyor.

Danlacan kimse kimseyi etkileyemez yazan arkadaş herkesten etkileniyor sanırım. Benim arkadaşıma doktor bebeğin kilosundan dolayı sezeryan önerdi ondan bile etkilenmedi benim burda sezeryan övmemden mi etkilenecek bu başlığı açan arkadaşa hayret ettim sanki sağlık otoritesiyiz