• Doğum
  • Lütfen bunu yapmayalım!!

Hanımefendi kötü birsey söylememiş neden bu denli cirkin saldırılara magruz birakiyorsunuz insanlari. Karşıt yorum yapacaksanız da edebiniz ve hayanizla yapin. Konusma sekillerine bakiyorum da yargiladiginiz insandan cok daha cirkin konusmussunuz.. Hakli, sezeryan bir dogum sekli degil ameliyattir. Sadece olasi durumda bas vurulması gereken çokta şahane bir yöntem. Bende ZORUNLU sezeryan oldum cok rahat geçmesine karsi suan ssvd istiyorum ve hastane doktor ariyorum. Hanimefendi hicbir sorun problem yokken sezeryan tercih etmeyin normale odaklanin en sağlıklı si bu demek istemis. Evet sizlere gore yanlis da olabilir saygi duyuyorum ama guzel bir üslup ile konuşmak varken ne diyorsun sen ya nedir?? Neyse herkes kalbinin ekmeğini yer 😊

Birdemetgul evet arkdsimda dogum zamni normal icin gitti catisi darmis bebekte kafasi ve bi koluyla birlikte gelmis simdi kizin icli dışlı dikisleri var 20 gun oldu toplayamadi kendini boyle olcagini bilseydim gider ozelde sezeryan olurdum diyor hakli olarak o yüzden bence bunu sorgulamayin

Puskullu95 sizin algılarımız mı kapalı ?
    Zaruret nedemek ?

Kendi tercihleri ile olanlarda kendince öneride bulunmuş ,kafasına silah dayayıp normal mi yapın demiş ?
    Mantıklı konuşucaksanız buyrun yok ,kavga tartışma ise derDiniz canınız sıkılıyor ise burası yeri değil…

Kimse yargı dağıtmıyor burda , önce bir yargı dağıtmak dayatmak nasıl olur öğrenin bu bir.

1. Kimsenin tercihine hakaret edilmiyor saygısızlık yok ortada..

Egemenim64 Sen önerilere göre yaşamaya devam et dikkat et doğum sırasında acil durum yaşayıp sezaryene nakil olma.. Dsö nün kalbi kırılır 😁😁😁😁😁😁

Birdemetgul

Birdemetgul hayır elbette gerekmiyor böyle bir teşviğe. Sezaryen olmak için illa bir sağlık sorunu olmaya gerek yok. Korku, panik atak bile yetebilir sezaryen doğum istemeye. Normal doğum yapmak ne kadar normalse, sezaryen doğum yapmakta o kadar normal lütfen siz bunu yapmayın!!!

Hafissee katılıyorum ☝️ Zaten bi de şöyle bir durum var. Sağlık koşullarının neye uygun olduğu da önemli her kadının süreci farklı belki normal doğuma uygun olmayabilir belki de sezeryana . Ben de sezeryanı kötüleyip normal doğumu övmek ne kasar yanlışsa tam tersi de o kadar yanlış. Buna en iyi doktor karar verir anne ile birlikte

Gmzkyhn04 Canım sen mantıklısın iyisin hoşsun.. Sizi hep böyle poh pohlamak lazım, en akıllı sensin tercihlerin mükemmel oooov harikağğ..

Birdemetgul Yani şimdi anlamıyorum o kadar linç edecek post varken gelip burda laf yarışı da ne bileyim sanki kadın size zorunlu normal yapın dedi yani sizde onu dinleyip normal edeceksiniz gibi bi hal olmuş nasıl herkes bu kararı vermekle özgürse post açmakla da özgür okuyun geçin işinize gelmiyorsa o öyle dedi diye öyle olcak diye birşey yok bak bana okudum güldüm geçtim 😁🤷🏻‍♀️Herkesin kendi fikri kendi kararı kendi bebeği

Dnz8806 Siz nasıl insansınız kadın sanki kötü bişiy demiş en güzeli normal doğum demiş zorla kafasına silah dayamamış ister normal doğum yap ister sezeryan ol canın nasıl isterse bi şeyi okurken o kötü niyetlerinizi bi tarafa koyun normal bi şekilde okumayı deneyin çok kötü niyetli olduğunuz için her şeyi kötü anlıyosunuz malesef yapacak bişiy yok 🤷👍😅😅😅😅

Birdemetgul sezeryanı destekleyenleri eleştirirken normal doğuma teşvik etmeniz çok ironik olmuş. Bırakın insanlar istediği gibi doğursun sizi ne ilgilendiriyor? Burda herkes reşit ve olgun birinin yönlendirmesi ile bu kadar önemli bir kararı vermezler merak etmeyin!!

marysmom bunu yazması sizce olacak olanların veya korkuların önüne geçebilir mi sizce.
              Ben korkmam mesela zorunlu sezaryan olsam , çünküki öylede böylede o bebiş ordam cıkmak zorunda..
              Korkan , korkmayan biride mutlaka piskolojik destek almalı doktoru ile konuşup bence sırf korku olucak diye fikrini belirtmekte sakınca yok
              Burası bu yüzden var herkes tecrübelerini paylaşıyor.

Sadece_anne Kardeşim ben yarın doğum yapacağım o son cümleleri duymak zorundamıyım? Neden rezalet bir şekilde anlatıyor? Ben doktorumdan duymadığım şeyi neden bu hanımefendiden duyayım ? Söyler misin seninle neden gayet düzgün üslupla konuşuyorum mesela,Hakka girmek resmen bugün zaten yoğun bi heyecan içindeyim neden beni korkutsun ki ? Niye bu açıdan bakmıyosunz?

Sadece_anne doğum şekli değildir de nedir :)) hayır yani ben sezaryenle doğum yaptım şimdi düşünüyorum da ben doğum yapmamış mı oluyorum😂😂 . Sezaryen ne ameliyatıdır acaba ?:)