• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Selam kizlar 🥰 son adet günüm 19 Mart adet günümden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı bu uygulamaya göre de 4+3 hamileyim ama henüz kan vermeye bile gitmedim 3 ay önce boş gebelik geçirdim sizler ne durumdasınız kan testi mi verdiniz biraz beklemeli miyim ( bu arada düzenli olarak folik asit kullanıyorum )

Zeycaannn yaaa hemen hemen aynıyız benimde son adet 18 Mart inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişleri bende 3 ay önce erken doğumla 22 haftalık bebeğimi kaybettim

cocoblog yaa inşallah canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende korkuyorum bos gebelikten o yüzden kan bile vermedim henüz

Zeycaannn sağolasın canım,ben cuma baktım 80di pazar baktım 330du yarın tekrar vereceğim bir an önce kese ve bebeği görsek rahatlıcam 😔😔

Yagmr000 tmm işte dgerlerin yeni yukseliyo doktra gtmek icn braz bekle smdi belki keseyide gremezsn çok kuck cnku

aaac61
        11 nisan 139 ise;
        13 nisanda 278
        15 nisanda 556
        17 nisan 1112
        19 nisanda 2224
        Canım beta hcg 2250 üstü Çıkması lazımdı düzenli artış olmamış büyük bir ihtimal sağlıksız gebelik 😔 doktorunuzla konuşun geçmiş olsun 💐

Nursenem55 ayy anıyız ne güzel çok tşk ederim canım benim sende benim dualarımda olacaksın umarım sağ Salim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🤲😘♥️