• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Merhaba anne adayları 👶🏼😇 benim en son regl tarihim 7 mart’tı . 4 Nisan itibariyle regl geçikmem başladı. 7 nisan’da tahlil yaptırdım 123.12 çıktı . 6-7 gün sonra tekrar test yaptırdım 1050 çıktı bu değerlere göre program 6. Hafta olarak gösteriyor🧿🙊🙏 yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı inşallah neler olacak bekliyoruz 😇🙏🧿 sizleride tebrik ederim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah, sevgilerimle

Tugcemrem merhabalar bende dün ve bugün başladı sanki regl ağrısı gibi umarım kötü bir şey değildir

Sat 15 mart uygulamaya gore 5+0
      Acilde doktora gittim az once mini minnacik kese gorundu cok sevindim🥰
      2 mayis aksami sıkısık gel kalp atislarina bakalim dedi onuda duymak nasip olur insaAllah

Banu26es yok canım benim. Biraz daha beklemek istiyorum. Normal regl günüm 20 nisan. Yarınıda atlatayım verecem kan.

kivirciginannesi kuzum hiç kafana takma düne kadar senin gibiydim bende ya artmazdılar dahada azaldıysa diye ama bak fazlasıyla artmış kesemizi bile gördük bebişlerimiz sıkı sıkı tutacak bize içini ferah tut 🥳😂

Mervenurs evet canım bende cuma günü kanda öğrendim. Değerim 39:) bugün yine kan vercektim içimden gelmedi. Beklenen regl günüm yarın. Yarını atlatmayı bekleyeceğim 🤲🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah

Annekusum ben de bu hafta çarşamba ya da perşembe gitmeyi düşünüyorum. Çok heyecanli ve endişeliyim umarım biz de görebiliriz 🙏 senin karından mi göründü bebek