Nslhnycl siz kesmeyi gördünüz mü acaba
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
senaagc teşekkür ederim
mhndshnm biz bugün 6+4 günlük olduk dün randevumuz vardı çok şükür duyduk. Şuan da bel ağrım var mide bulantım var arada karnıma ağrı giriyor gaz sıkışması gibi
kivirciginannesi silik çıkması gayet normal bişey neden moralini bozuyosun. Kan değerini bekle üzme hiç canını. Kaset test hamilelik için evet güzel bi tespit ama beta hcg arttı azaldı olarak değerlendirme kaset testten.
Banu26es gerçekten mi. Ama Cumartesi çok koyuydu😰
senaagc ben de bugün doktora gittim kese görünmüş fakat 3-4 mm dedi son adet tarihim 14 Mart biraz endişelendim
Piremses0 eveeett ek olarak mide yanmam ve karib agrisi
sakikrat tebrık ederim
kivirciginannesi inşallah ya hayırlısı artık 😔
elfcaglar1 hosbuldum canım yaaaaa dikkat et bende sonuçları aldım bugün Demir eksikliği we kan eksikliği warmış yarın kadın doğuma gıdecegim
kivirciginannesi testi yaptığın saat, tükettiğin sıvı miktarı, test markasının farklı olması çok şey değiştirir. Kendi moralini bozma ki etkilenmesin. E devlete yansır sonuçlar. Oradan da bakabilirisn yarını bekleme hiç
12 Nisan da 123.3 çıkan beta değerim bugün dört gün gecikmeli adetimle tekrar ölçürdum 3311 çıktı . Ama hala bebek ultrasonda görünmedi . Doktor dış gebelik tehlikesinden şüphelendi . Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı ? Birde değerlerin bu kadar yüksek çıkması ikiz olma ihtimali var mı ?
Benim de beta hcg 2100 lerde ama kese 3-4 mm çok küçük dedi korktum bişey vardır diye ☹️
acemianne78 işin garibi bende keseyi söylemedi bende ondan korkuyorum biraz
MerakliAnne61 evet bendede başladı miğde yanması etken diyorlar ama bilemedim ne zamn geçecek acaba kasık ağrısı 😊
- Düzenlendi
Nigarhacizade merhaba bende 5+4 , henüz bende de hiç bulantı, kusma yok kasık ağrılarım vardı o geçti geceleri şişkinlikten uyanıyorum sizinde var mı bu şikayetiniz acaba
acemianne78 cok normal minik olmasi endiseye kapilmayin hep erken gittigimiz icin oluyor bunlar soyle 7 8.haftada gitsek kese bebek kalp atisi hepsi cikacak aradan ama nerde 😁