tgbbor iyice dinlen ilaçlarını ihmal etme. Benimde ilk gebeliğim öyleydi. Kızım 2.5 yaşında şuan
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
elfcaglar1 yok canım vermedim. Bugün verdm sonuç yarn çıkacak. Test yaptm silik çıktı ama markası farklı. Çok korkuyorum😢
kivirciginannesi inşallah bende sağlıklıca kucağıma alırım 🤲
kivirciginannesi bence ona bakıp kendini üzme kan sonucu bi görünsün hem ilk idrar olması falan gerekiyor diyorlar belki testte bi sorun var belki de markası farklı olduğu için öyle sonuçta bugün adet günün
Sumilife_12 66.6mm yaziyor alt köşede canim büyük baya
kivirciginannesi test yaptım dün 2.çizgim 1.çizgiden daha koyu çıktı yükselmişmisidr 🤲😊
Selam kizlar 🥰 son adet günüm 19 Mart adet günümden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı bu uygulamaya göre de 4+3 hamileyim ama henüz kan vermeye bile gitmedim 3 ay önce boş gebelik geçirdim sizler ne durumdasınız kan testi mi verdiniz biraz beklemeli miyim ( bu arada düzenli olarak folik asit kullanıyorum )
ege_ayaz_mom sen son adet tarihin ne canım
İnşallah öyledir çok saol😢
cocoblog yaa inşallah canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende korkuyorum bos gebelikten o yüzden kan bile vermedim henüz
Derinim2203 büyük ihtimal canım. KAN verdin mi
hlmaydogdu normal canım, benim uygulamaya göre 5+6 bugün pazartesi günü dra gittim beta 469 Du görünmedi 😊
Derinim2203 insallah canım
kivirciginannesi ilk 117 sonra 309 daha da vermedim en son 5 gün önce verdim işte
kivirciginannesi hadi inşallah hayırlı haberler alırız :)
Zeycaannn en son adet tarihim 11 mart geç döllenme diye düşünüyorum