• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

kivirciginannesi bence ona bakıp kendini üzme kan sonucu bi görünsün hem ilk idrar olması falan gerekiyor diyorlar belki testte bi sorun var belki de markası farklı olduğu için öyle sonuçta bugün adet günün

Selam kizlar 🥰 son adet günüm 19 Mart adet günümden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı bu uygulamaya göre de 4+3 hamileyim ama henüz kan vermeye bile gitmedim 3 ay önce boş gebelik geçirdim sizler ne durumdasınız kan testi mi verdiniz biraz beklemeli miyim ( bu arada düzenli olarak folik asit kullanıyorum )

Zeycaannn yaaa hemen hemen aynıyız benimde son adet 18 Mart inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişleri bende 3 ay önce erken doğumla 22 haftalık bebeğimi kaybettim

cocoblog yaa inşallah canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende korkuyorum bos gebelikten o yüzden kan bile vermedim henüz

Zeycaannn sağolasın canım,ben cuma baktım 80di pazar baktım 330du yarın tekrar vereceğim bir an önce kese ve bebeği görsek rahatlıcam 😔😔