elfcaglar1 ahahah cok mantıklı 😂gerçekten aynıyız bende indirim kovalamayı severim 😂 bu ay gitmem sanırım daha cok erken mayısta bakarım artık umarım pozitif düşünceli iyi bir doktor bulabılırım
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Umayakkaya hem de nasıl özellikle yemeklerden
06yonca bende de aynı şekilde kasık ve bacaklarımda ağrı oldu şimdide belim ve kaşığımda ağrı var bacak geçti 4+4 bugün
kivirciginannesi sonuç şu an için küçücük bir kese görünüyor
Sude-96 teşekkürler canım
-Papatya33 yaa hayırlı olsun aynı zamanlara denk gelecek inşallah🌼
06yonca hayırlı olsun inşallah normal bende de var aynı ağrılar
sakikrat umarımmmmm 🌸🌸🌸 erken mi diyosun ben haftaya perşembe gideyim diyorum 😂
7+6 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️ İkizmiş bizim bücürler… Betam reglim 4 gün geciktirince 3365 çıkmıştı
gazetecianne kaç haftalıkta o kadar çıktı bana 2 haftalık dedi 1065 bazıları fazla diyor ama
Merhaba kızlar ben 6+3 Deim dün kalp atışını duyduk 143 dü
@Fatmakara97 normalde ayın 15 inde falan adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha
annesininkuzusuuuu Daha sağlıklı beslenseniz sizin için iyi olur. Bende 6. Haftaya gireceğim, şuan kilom aynı. Hatta bazı günler daha az gösteriyor. Kişiden kişiye değişiyor ilk üç ay kusmadan dolayı zayıflayanda var.
kızlar bulantılarınız ne alemde benım bulantı mide yanması var
bu sohbeti açandan Allah razı olsun aynı şeyleri yasayanların bir arada olup konusması cok güzel insan kendını iyi hissediyor
Arkadaşlar merhaba bişey soracam bende uygulamaya göre 5+3 üm ilk beta 117 Somra 309 çıktı en son perşembe verdim daha da gitmedim sizce bugün veya yarın gitsem keseyi görürmüyüm
Derinim2203 Tatlim kese kişiden kişiye göre değişiyor görülme haftası. Döllenme ile alakalı. Benim arakadaşım 5 haftalıkken keseyi görüp kalp sesi duydu diğer arkadaşım keseyi 6 kalp 8 hatalık iken. Yani bu süreçler böyle değişken malesef. Bende 5+2 yim daha görmedim perşembe doktordayım nasip.
Birisi zayıflarda kalp atışı erken duyuluyor demisti bana alakası yokmuş kizlar ben 8.haftayim nasipse bugun duyacağız insallah dua edin🥰 daha öncesinde erken dedi duyulmadi
elfcaglar1 aslında haklısın keseye saglık ocagında falan bakarlar mı sence olmazsa mecbur gidicem özele falan yada devlete yada ne bilim neee kafam cok karısık😂😂😂😂😂