kivirciginannesi sen kan vermemiş miydin dün
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Derinim2203 hayır doktora gitmedim gitmeyide düşünmüyorum şu anda bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum canım ☺️
ege_ayaz_mom bende erken gitmenizi tavsiye etmiyorum insanın icine süphe düşürüyorlar yok dıs gebelik yok kese yok yok kalp atısı yok erken gitmek faydalı değil
Anneyimm_ bebek yerlesrkn kanaman oldumu peki
Derinim2203 yok canım daha bekle
tgbbor aynen bende 7 ay önce 9 bucuk haftalik bi dusurdum kahve rengi leke geliyordu fitil vermisti dr bana da sabah aksam yap demisti bide igne vurunmustum ama yine de dustu simdi yine hamileyim 7 haftalik kahverengi leke geliyo bulasik bulasik dun dr gittim yine igne fitil verdi dinlen dedi vallaha bende korkuyorum yine düsük olacak diye allahtan gelen bisey elimizden gelen bisey yok allaha sığınacağız arkadaşım
Rukiye1917 evet canım başla hemen
Umuddd inşallah😢😢 bugün tekrar gebelik testi yaptım silik çıktı. Çok kötüyüm. Cumartesi yaptığım daha koyuydu
tgbbor iyice dinlen ilaçlarını ihmal etme. Benimde ilk gebeliğim öyleydi. Kızım 2.5 yaşında şuan
elfcaglar1 yok canım vermedim. Bugün verdm sonuç yarn çıkacak. Test yaptm silik çıktı ama markası farklı. Çok korkuyorum😢
kivirciginannesi inşallah bende sağlıklıca kucağıma alırım 🤲
kivirciginannesi bence ona bakıp kendini üzme kan sonucu bi görünsün hem ilk idrar olması falan gerekiyor diyorlar belki testte bi sorun var belki de markası farklı olduğu için öyle sonuçta bugün adet günün
Sumilife_12 66.6mm yaziyor alt köşede canim büyük baya
kivirciginannesi test yaptım dün 2.çizgim 1.çizgiden daha koyu çıktı yükselmişmisidr 🤲😊
Selam kizlar 🥰 son adet günüm 19 Mart adet günümden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı bu uygulamaya göre de 4+3 hamileyim ama henüz kan vermeye bile gitmedim 3 ay önce boş gebelik geçirdim sizler ne durumdasınız kan testi mi verdiniz biraz beklemeli miyim ( bu arada düzenli olarak folik asit kullanıyorum )
ege_ayaz_mom sen son adet tarihin ne canım
İnşallah öyledir çok saol😢
cocoblog yaa inşallah canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende korkuyorum bos gebelikten o yüzden kan bile vermedim henüz