Ciara93 Bebek iri benim büyük ihtimal sezeryan olcak canım pazartesi kontrolüm var bakalım 4 kilo olursa öyle olucak 🤦♀️
Meryem ana otu hk.
Dfnmhmtylmz hımm. Sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun cnm 🙏
Ciara93 bende ariyorum ama yok 2 haftam kaldi doguma benim icun koyabilirmisiniz suya rica etsem ben istanbuldayim
Derinceren bu daha güzel bi fikir oldu :) seherinde.zcn İnstagram hesabım ordan görüşelim Doğuma giderken bana yazın sizin adınıza dua okuyup koyarım suya inşallah.
Ciara93 aynen cAnım sağlıklı doğsun yeterki 🙏🙏
Dorati Ay bende 1 haftadir gezmedigim aktar kalmadi mümkünse bende almak isterim. 4 haftamiz var doguma.
Tamam Izmirde degilde salihlide oturuyorum 1 haftadir baktim ama bulamadim mümkünse banada gonderebilirsiniz 😊
Deletedmom39 kaç haftalıksınız?kargo ile isterseniz gönderebilirim
Ciara93 Onun niyetine koyabilirsiniz ama Doğum yapan kişinin kendisi koyup o Sudan da içmesi gerekiyor 🤗Bende adıyamandayım annem umreden bana da fazla getirmiş isteyen olursa göndereyim 🤗🌸
zehracinar keşke olsa da gönderebilsem herkese :) böyle bende de var diye mesaj gelince çok mutlu oluyorum valla bu postun altında herkes birbirine yardımcı olur umarım ☺️
Ciara93 yollarsan alirim
Kızlar bende Konyadayım ve fazladan bende de var ulaşmak isteyen olursa yazsın 😊