Gucluoya Ciara93 benimde 10 sene öncesinde kayınpeder hacdan getirmiş. Işe yarar mi yinede. Çok eski diye biraz soru işareti kaldı kafamda.
Ciara93 Nesringurkan @MrweSpmz a vereyim dedim cevap vermedi ? Ben de bir tane var dediğim gibi eğer almycaksa mrve sana vereyim..
Deletedmom39 Tamam Izmirde degilde salihlide oturuyorum 1 haftadir baktim ama bulamadim mümkünse banada gonderebilirsiniz 😊
Dilankuzey Tamam merhaba ben kusadasinda oturuyorum cok aradim ama bulamadim bna gonderirmisiniz rica etsem
Ciara93 Zeykem inşallah canımm 🙏 bak yoruma yazanlar var en kötü istersin bi kaç lira kargo ücreti verirsin gönderirlerse ☺️
Zeykem Ciara93 buldum canım bugun ılk gırdıgım yerde cok pahalı buyuklerı bende kucuk aldım bunu sıcak suyamı koycaktık
Ciara93 gizemgnll ilk defa olumsuz yorum okuyorum nasıldı Doğumun biraz bahseder misin ? Merakımdan soruyorum ☺️
gizemgnll Ciara93 kuzum ben normal kontrole gittim 2 cm acılmam vardı , geceye kdr bekledik 2.5 santim olfu anca. O çiçeği suya koymama rağmen . acılmam ilerlemeyince sezeryan oldum . yada benmle alakalı bi duruö bilemedim 😂
Dfnmhmtylmz Ciara93 Bebek iri benim büyük ihtimal sezeryan olcak canım pazartesi kontrolüm var bakalım 4 kilo olursa öyle olucak 🤦♀️
Derinceren Ciara93 bende ariyorum ama yok 2 haftam kaldi doguma benim icun koyabilirmisiniz suya rica etsem ben istanbuldayim
Ciara93 Derinceren bu daha güzel bi fikir oldu :) seherinde.zcn İnstagram hesabım ordan görüşelim Doğuma giderken bana yazın sizin adınıza dua okuyup koyarım suya inşallah.
zehracinar Ciara93 Onun niyetine koyabilirsiniz ama Doğum yapan kişinin kendisi koyup o Sudan da içmesi gerekiyor 🤗Bende adıyamandayım annem umreden bana da fazla getirmiş isteyen olursa göndereyim 🤗🌸
Derinceren Ciara93 bulamadim isdegramda pazartesi dogum dedi doktor allah razi olsun normal dogum olcak ins wlimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum ama sizde suya korsaniz belki daha kolay olur
Duamm Ciara93 canım az önce bayanın biri aradm aktarlarda bulamadm diyodu başlıgı degiştir görür berki hayrına ona gönder dogumunada az kalmıştı
Deletedmom39 Dorati Ay bende 1 haftadir gezmedigim aktar kalmadi mümkünse bende almak isterim. 4 haftamiz var doguma.