Zeykem inşallah canımm 🙏 bak yoruma yazanlar var en kötü istersin bi kaç lira kargo ücreti verirsin gönderirlerse ☺️
    Ciara93 Bebek iri benim büyük ihtimal sezeryan olcak canım pazartesi kontrolüm var bakalım 4 kilo olursa öyle olucak 🤦‍♀️
      Ciara93 bende ariyorum ama yok 2 haftam kaldi doguma benim icun koyabilirmisiniz suya rica etsem ben istanbuldayim
        Derinceren bu daha güzel bi fikir oldu :) seherinde.zcn İnstagram hesabım ordan görüşelim Doğuma giderken bana yazın sizin adınıza dua okuyup koyarım suya inşallah.
          Ciara93 canım az önce bayanın biri aradm aktarlarda bulamadm diyodu başlıgı degiştir görür berki hayrına ona gönder dogumunada az kalmıştı
          Dorati Ay bende 1 haftadir gezmedigim aktar kalmadi mümkünse bende almak isterim. 4 haftamiz var doguma.
          Tamam Izmirde degilde salihlide oturuyorum 1 haftadir baktim ama bulamadim mümkünse banada gonderebilirsiniz 😊
            Dorati ay ben o kadar çok isterim ki iletişime geçme şansımız varsa inanın o kadar dua ederim ki inanın çevremde temin etme şansım hiç yok ve aktarlardakine de güvenemiyorum ki zaten bulamadım bir türlü.
              zehracinar keşke olsa da gönderebilsem herkese :) böyle bende de var diye mesaj gelince çok mutlu oluyorum valla bu postun altında herkes birbirine yardımcı olur umarım ☺️