Ciara93 canım az önce bayanın biri aradm aktarlarda bulamadm diyodu başlıgı degiştir görür berki hayrına ona gönder dogumunada az kalmıştı
Dorati Ay bende 1 haftadir gezmedigim aktar kalmadi mümkünse bende almak isterim. 4 haftamiz var doguma.
Tamam Izmirde degilde salihlide oturuyorum 1 haftadir baktim ama bulamadim mümkünse banada gonderebilirsiniz 😊
    Dorati ay ben o kadar çok isterim ki iletişime geçme şansımız varsa inanın o kadar dua ederim ki inanın çevremde temin etme şansım hiç yok ve aktarlardakine de güvenemiyorum ki zaten bulamadım bir türlü.
      zehracinar keşke olsa da gönderebilsem herkese :) böyle bende de var diye mesaj gelince çok mutlu oluyorum valla bu postun altında herkes birbirine yardımcı olur umarım ☺️
      Ciara93

Dorati merhaba ☺️ ben 39 haftalık hamileyim yaşadığım şehirde malesef aradım ama bulamadım. Acaba bana gönderebilir misiniz rica etsem ☺️
        Ciara93 kuzum ben normal kontrole gittim 2 cm acılmam vardı , geceye kdr bekledik 2.5 santim olfu anca. O çiçeği suya koymama rağmen . acılmam ilerlemeyince sezeryan oldum . yada benmle alakalı bi duruö bilemedim 😂