simgekock sanırm merve hanım.bana gondericek doğumuma az kaldı isim bitince siz3 verebilirm bende ankaradayım
Ciara93 benim arkadaşımda var alsam mi acaba ya 39+3um😄 agrım falan olurda suya koymayı unuturum diye ona mi koydursam acaba😊
    Gebbe bi yudum içersen daha iyi olur cnm ama yerine koyunca da oluyor diyorlar inanç önemli biraz ☺️
      Dorati takip ettim ben kabul etsin birde kim bu canim bilgileri kime vercez anlamadim
        Ciara93 buldum canım bugun ılk gırdıgım yerde cok pahalı buyuklerı bende kucuk aldım bunu sıcak suyamı koycaktık
          Ciara93 bulamadim isdegramda pazartesi dogum dedi doktor allah razi olsun normal dogum olcak ins wlimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum ama sizde suya korsaniz belki daha kolay olur
            zehracinar rica etsem bana gönderirmisiniz aramadığım yer kalmadı tam umudu kesmiştim bu formu okudum
            Kozef bende istanbulda oturuyorum doğumuma 3 hafta kaldı rica etsem gönderirmisiniz
              Zeykem bendekiler de küçük canım ne kadara aldın? Soguk su diye biliyorum
              Dorati Ay canim bana yollayabilir misin cok memnun olurum bende istiyordum 😊
                zehracinar
                Rica etsem bana gönderebilirmisinz bende hamile kaldığından beri arıyorum ☺️ Ben kargo ücretini filan karşılarım ☺️
                MerveDmn
                Rica etsem bana gönderebilirmsiniz ☺️ Kargoyu ben karşılarım 😍