Sedaby Seda canım Allah razı olsun senden, bu postu açıp bizlere yardımcı olan arkadaştan da Allah razı olsun Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun.🌸🌸🌸❤️
    Ben aktardan bulup aldım ama illa hacıdan mı gelmesi gerekiyor benim aldıgım orjinali değilmidir yani??
    Dorati canim bana yollar mısın ben arıyorum hatta bugün aon çare internetten baktım.Hactan gelmesi daha önemli iyi olucaktir
      Rabiaaa instagramdan bilgilerinşzş mesaj atın gönderirim canım. Ayseokcuhadarr kullanıcı adım
        Yaseminkaya profilde kırmızı üst olan aktif hesabım diğerini kullanamıyorum maalesef ☺️
          Ciara93 37+6 yim ben canım ne yapmamız gerekiyor şimdi yapsam ise yarar mı
            Dorati mümkünse bende alabilirim 35.haftadayım ve Şırnaktayım. 😞
              Hana2867 adres bilgilerinşzş instagramdan yollarsanız gönderebilirşm. Şırnağa kargo ücreti ne kadar olur ama bilemiyorım ☺️ Ayseokcuhadarr kullanıcı adım
              Bu ot Türkiye de yetişmiyor arkadaşlar sadece Arabistan’da yetişiyor. O yüzden aktardan bulup almış olanlar gönlünüz rahat olsun. Aktarlarda çünkü turizm şirketleri ile anlaşarak getirtiyorlar.