Deletedmom39 Tamam Izmirde degilde salihlide oturuyorum 1 haftadir baktim ama bulamadim mümkünse banada gonderebilirsiniz 😊
Gyyildiz Dorati ay ben o kadar çok isterim ki iletişime geçme şansımız varsa inanın o kadar dua ederim ki inanın çevremde temin etme şansım hiç yok ve aktarlardakine de güvenemiyorum ki zaten bulamadım bir türlü.
zehracinar Ciara93 Onun niyetine koyabilirsiniz ama Doğum yapan kişinin kendisi koyup o Sudan da içmesi gerekiyor 🤗Bende adıyamandayım annem umreden bana da fazla getirmiş isteyen olursa göndereyim 🤗🌸
Ciara93 zehracinar keşke olsa da gönderebilsem herkese :) böyle bende de var diye mesaj gelince çok mutlu oluyorum valla bu postun altında herkes birbirine yardımcı olur umarım ☺️
ZlfiyeAlpaslan zehracinar rica etsem bana gönderirmisiniz aramadığım yer kalmadı tam umudu kesmiştim bu formu okudum
Susamtanesi zehracinar Rica etsem bana gönderebilirmisinz bende hamile kaldığından beri arıyorum ☺️ Ben kargo ücretini filan karşılarım ☺️
seyydac Ciara93 Dorati merhaba ☺️ ben 39 haftalık hamileyim yaşadığım şehirde malesef aradım ama bulamadım. Acaba bana gönderebilir misiniz rica etsem ☺️
Ciara93 seyydac canım bende başka Yok maalesef :( ama @zehracinar veya @Dorati den rica edelim, kargo ücreti bi kaç tl ödersiniz fazla varsa gönderirler :)
SenarSaklDemirkap SenaYuceer93 eğer bulamazsam isteyebilirim sizden 🙈😊Allah razı olsun herkes birbirine ulaştırmaya çalışıyor ne güzel Tabbim kolay doğumlar nasip etsin inşAllah siz hangi şehirdesiniz??
MrweSpmz Ciara93 çok acil isteyen arkadaşlar varsa onlara verebilirim sıramı☺️☺️ Bizim daha var nasılsa😜
gizemgnll Ciara93 kuzum ben normal kontrole gittim 2 cm acılmam vardı , geceye kdr bekledik 2.5 santim olfu anca. O çiçeği suya koymama rağmen . acılmam ilerlemeyince sezeryan oldum . yada benmle alakalı bi duruö bilemedim 😂