Esraa221 38+1 im dun cati muayenem vardı doktorum normal dogurabilirsin hersey bebek kilosu felan normal dedi benim oğlan 29.haftadan beri normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş 40 i görürüz dedi doktor. Yürüyüş yap squat yap merdiven in çık hurma ye de başka neler yapmalıyım var mi bir fikriniz 😔🙏

Esraa221 icimde bir korku sanki gelmek istemiyor gibi ☺ dün biraz konusma yaptım kendisine bakalım söz dinleyecek mi ☺

Esraa221 benimde 37+3 oldu hazırlıklar bitmedi henüz. Temizlik yapacağım bu hafta. Çatı muayenesi oldum normal doğurabilirsin dedi ve 1 cm açıklık varmış süreç nasıl ilerler bilmiyorum inşallah kolay olur korku ve heyecan karışık

Duygularca Aynı gündeyiz ve sezeryanımız da aynı gün🥰 Sağlıkla kavuşalım inşallah💛

37 haftalik biraz iri dun cati oldum uygun dedi bakalim insAllah normal olur . 🥰

Kızlar bende 37+1 im bugün aşırı derece belim ağrıyor sancımda var Pazartesi günü de randevum var ama doktor hiç bişey söylemedi ne normal Doğum ne sezeryan gün de vermedi çok heyecanlıyım

Esraa221 bu benim 2.gebeliğim ilkimde erkekti o 38 de doğdu gerçi onda suyum gelmişti suni sancıyla doğum yaptım bu baya inatçı çıktı bundada belli oldu suniyi alcam herlde gene😊