38+ 3 olduk tosbik içerde popo buyutuyo benıde uyutmuyo hiç ayaklarım yanıyo bel sırt agrısı dibim düşecekmiş hissi ördek gıbıyım
Nisan Annelerii baksın 😍🙋
Esraa221 38+3♡ hazirliklar bitti bitmesine ama ne zaman doğacak bu kuzular☺☺ sizi nasılsın geciyo çatı muayeneniz yapıldı mi normal dogumu bekliyoruz kismet bakalim☺
37+3 deyim bend3 nefes almakta zorluk yaşıyorum ve her sabah bacak ağrısı ile uyanıyorum 🙄
Esraa221 38 haftalığız❤️ hazırlıklar bitti gibi bebiş ters dönmesini bekliyorum 😓
- Düzenlendi
38+0 olduk. 35+3 te gelebilirim dedi ama doktorumuz serumlarlar erteledi😊 şimdide sancılarımız var ufak ufak bekliyoruz 🤗 baş pozisyonda. En son 1 buçuk cm açıklık vardı ama serumlarla orda kaldı şuan ne durumda bilmiyoruz 🙄
Esraa221 38+6 oldu daha ne gelen var ne giden. Sancim var ama bir türlü düzene girmedi. Yürüyüş hurma sıcak duş hepsini yapıyorum ama beklemedeyiz. ☺️
Vuslat23 ben de aynıyım haftamız da ayni al benden de o kadar 😄
Hayatguzel hersey iyide ayak yanması hıc cözum bulamadım, kılo alımı hızlıysa artık doğurtun dıyecem dr. A yarın randevum vr. Hersey hazır
Esraa221 38+3 üm haftaya çarşamba sezeryanım var tam 39.haftamda iki kere çatı muayenesi oldum doktorum sezeryanı önerdi ön kemiğim aşağı doğruymuş çok zor olur normal dedi ben de doktoruma güveniyorum resmen 4 gün sonra kollarımda olacak miniğim çol heycanlıyım ayrıca da korkuyorum ameliyattan dolayı 😱 hayırlısı artık 🐣
39+6 gelmeye niyeti yok miniğimin😅
38+6 hazırlıklar tamam ama prensesim cok nazlanıyor bir türlü gelmiyor mide yanmasi bitemedi sizdede mide yanmasi hala sürüyor mu nefes alamiyorum
Zeynoasel bende 38+2 mide yanması oluyor evet onun için yediden sonra hiçbir şey yemiyorum su içiyorum ve rennie şurup içiyorum ☺️
Bizde 37+1 olduk. 20 nisanda sezaryen doğum ile kavuşucaz miniğimle. Artık nefes almak çok zorlaştı 🤦🏻♀️
gulnaz0604 benim yanmam hic geçmiyor sadece aksam degil günlük 5 litre yakin su içiyorum
Zeynoasel rennie duo şurup kullanıyorum ben iyi geliyor 🙃
40+5olduk pazartesi yatisimiz var acikligim yok suni ile baslaticaz dedi doktor
Esraa221 son 39+3 gelmeye niyeti yok herşey hazır Bi onu bekliyoruz ☺️
Esraa221 40+0 olduk hazırlıklar bitti paşam gelmiyo ama yeri rahat olsa gerek gelmediğine göre😊