Bizde 37+6 olduk bugun 35. Haftada ebe yumuşama başlamış yakında gelir demişti hala bekliyorum. Bel,kasık ağrılarım var baya çok baskı yapıyo asagıya doğru dün akşam lavabodayken sanki biraz suyum gelir gibi oldu ama ayirt edemedim pazartesi kontrolum var diye de gitmedim ama tedirginim. 🤦‍♀️

Salı günü insallah doğum yapicam 3 günümüz kaldı

Yusuf_yildz oldu ara ara geliyodu akıntım her zamankinden biraz daha farklı bir yapısı var.

Bende 36+1 bel ağrısı ve arada halsizlik dışında bi sıkıntımız yok. Sezeryan doğum istiyorum. 37 de kontrolümüz var gün alacagiz inşallah.

Esraa221 40+2 😏
      Heeer şey hazır prenses eksik asla belirti vermiyor ne zaman gelmek istiyorsa artık bekletiyor 🙈

YazeeL normal doğummu görünüyor canım. 38+1 benim bebeğim 3650 gram 51 cm ve doktorum iri bebek değil diyo 🙄 normal doğumdan korkuyorum bu yüzden. Haftasını doldurana kadar 4 kiloya yaklaşır herhalde

Bizde 37+2 olduk baya ağırlaştım ellerimin parmak uçları çok uyuşuyo ayaklarım ödemli ahh artık kavuşmaya az kaldı 19 nisanda sezeryan olucaz ama ben biraz kararsızım Koç burcumu yoksa boğa burcumu olsun diye bi kaç gün ertelesemmi diye düşünüyorum ilk oğlum Koç Burcu çok hareketliydide☺️🙈

Esraa221 akışına bıraktım gidiyor öyle ama korkmuyor değilim 🤣 ilk ntsde sancım çıktığında hiç hissetmemiştim tecrübesiz olunca insan bir acaba da kalıyor hep 🤦‍♀️

Esraa221 ben su dan baska birsey içmem cay kola bunlardan icmiyorum surekli su

denizanasi1 normal düşünüyoruz şimdilik 2-3 haftadır fazla kilo almamış 150 gr anca bende almamışım 3 haftadır korkma 4 kiloya kadar sıkıntı yok normal Doğumda benimki kız birde kızlar daha minyon oluyor oğlum doğduğunda 3950 gr dı önden gidiyordu 😍 bide fazla kilo almasın istiyorsan bu haftalar dikkat et tatlı fazla tüketme kaşarda kilo aldırıyor bebeğe karbonhidratlı beslenme de ultrasonların yanılma payı da var

Esraa221 bugun vardı kontrolum dr alttan müdahale ettı bıraz çatın uygun hafıf kanaman olcak dedı salıya kadar gelmezse yatısım yapılıp normal doğacam inş. Dua edin 2 cm acıklık varmış ztn heran gelebılır ☺️😇