Esraa221 38+3♡ hazirliklar bitti bitmesine ama ne zaman doğacak bu kuzular☺☺ sizi nasılsın geciyo çatı muayeneniz yapıldı mi normal dogumu bekliyoruz kismet bakalim☺

38+0 olduk. 35+3 te gelebilirim dedi ama doktorumuz serumlarlar erteledi😊 şimdide sancılarımız var ufak ufak bekliyoruz 🤗 baş pozisyonda. En son 1 buçuk cm açıklık vardı ama serumlarla orda kaldı şuan ne durumda bilmiyoruz 🙄

Esraa221 38+6 oldu daha ne gelen var ne giden. Sancim var ama bir türlü düzene girmedi. Yürüyüş hurma sıcak duş hepsini yapıyorum ama beklemedeyiz. ☺️

Esraa221 35.haftadaym ama doktorum onde gidio dedi hanfendi icerde donuyo surekli doktorum 41.haftaya kadar takip edicez dedi

Hayatguzel hersey iyide ayak yanması hıc cözum bulamadım, kılo alımı hızlıysa artık doğurtun dıyecem dr. A yarın randevum vr. Hersey hazır

Esraa221 39+1 olduk normal doğum gözüküyor şuan kasık ağrısı ve bel ağrısi var başka yok

Esraa221 38+3 üm haftaya çarşamba sezeryanım var tam 39.haftamda iki kere çatı muayenesi oldum doktorum sezeryanı önerdi ön kemiğim aşağı doğruymuş çok zor olur normal dedi ben de doktoruma güveniyorum resmen 4 gün sonra kollarımda olacak miniğim çol heycanlıyım ayrıca da korkuyorum ameliyattan dolayı 😱 hayırlısı artık 🐣

38+6 hazırlıklar tamam ama prensesim cok nazlanıyor bir türlü gelmiyor mide yanmasi bitemedi sizdede mide yanmasi hala sürüyor mu nefes alamiyorum

Bizde 37+1 olduk. 20 nisanda sezaryen doğum ile kavuşucaz miniğimle. Artık nefes almak çok zorlaştı 🤦🏻‍♀️