Esraa221 benimde 37+3 oldu hazırlıklar bitmedi henüz. Temizlik yapacağım bu hafta. Çatı muayenesi oldum normal doğurabilirsin dedi ve 1 cm açıklık varmış süreç nasıl ilerler bilmiyorum inşallah kolay olur korku ve heyecan karışık

Duygularca Aynı gündeyiz ve sezeryanımız da aynı gün🥰 Sağlıkla kavuşalım inşallah💛

37 haftalik biraz iri dun cati oldum uygun dedi bakalim insAllah normal olur . 🥰

Kızlar bende 37+1 im bugün aşırı derece belim ağrıyor sancımda var Pazartesi günü de randevum var ama doktor hiç bişey söylemedi ne normal Doğum ne sezeryan gün de vermedi çok heyecanlıyım

Esraa221 bu benim 2.gebeliğim ilkimde erkekti o 38 de doğdu gerçi onda suyum gelmişti suni sancıyla doğum yaptım bu baya inatçı çıktı bundada belli oldu suniyi alcam herlde gene😊

Bizde 37+6 olduk bugun 35. Haftada ebe yumuşama başlamış yakında gelir demişti hala bekliyorum. Bel,kasık ağrılarım var baya çok baskı yapıyo asagıya doğru dün akşam lavabodayken sanki biraz suyum gelir gibi oldu ama ayirt edemedim pazartesi kontrolum var diye de gitmedim ama tedirginim. 🤦‍♀️

Salı günü insallah doğum yapicam 3 günümüz kaldı

Yusuf_yildz oldu ara ara geliyodu akıntım her zamankinden biraz daha farklı bir yapısı var.

Bende 36+1 bel ağrısı ve arada halsizlik dışında bi sıkıntımız yok. Sezeryan doğum istiyorum. 37 de kontrolümüz var gün alacagiz inşallah.

Esraa221 40+2 😏
          Heeer şey hazır prenses eksik asla belirti vermiyor ne zaman gelmek istiyorsa artık bekletiyor 🙈