Nisan Annelerii baksın 😍🙋
Esraa221 aynen valla öyle oluyo canları ne zaman isterse geliyolar demekki ama benimkinin rahatı yerinde onu anladım 😀
Eymen_akca1619 Aynen bencede😂
denizanasi1 38+3 de benim 3780 di 39+2 de 3900 olmuş son haftalarda kilo çok artmıyor
Esraa221 Allah razı olsun Cok teşekur ederım canım 😘
Rumeysa42 38+4 1 cm açıklık var nisanda geldi ama sanci falan yok şimdilik pazartesi tekrar cagirdi sizin doktorunuz ne dedi acilma ne kadar sürermiş ki
Esraa221 40 haftalık oldk bizde oglumla. 2.gebeligim ama gelmeye niyeti yok hala paşanın 😂 dogum pozisyonunu almış bekliyoruz hala 😂 squat yapmaktan bacaklarimda et kesiği oldu 😂 bide yatakta saga sola dönerken cok zorlaniyorum bel agrim oluyo gece sürekli uyanıyorum hayırlısıyla atlatiriz inşallah bizlerde ❣️🙏🙏
Mutlulugumm123 inşallah canım sağlıcakla gelsin 🙏🥰
Esraa221 38+2 şimdilik normal doğum görünüyor gerçi çatı muayenesi olmadım daha ama 🤗
Yürürken çok zorlanıyorum kasigim ağrıyor mide yanmam aşırı artti ve bel ağrım çok fena keşke gelse oğluşum ama yerinden memnun gibi
Yusuf_yildz evet ilk gebelik 🐣
Yigitkeriminannesi Doğum yaklaştığı için olur onlar canım sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🥰
37+2 olduk bugün, normal olsun diye bekliyoruz haftaya çatı muayenesi olacağım. Bir yandan korkuyorum bir yandan normal olsun istiyorum. İnsan hiç bilmediği birşey olunca kendini çaresiz hissediyor 🙈 az önce kasık ağrım oldu birden panikledim geçti umarım o güç gelir gerçek sancılar tuttuğunda
Esraa221 amim inşallah 🙏 hayirlisiyla
1prenses1prens-moms Hiç belli olmuyormuş kuzum yani birkaç günde de oluyormuş brikac haftada da benim açıklık olalı 1 hafta oldu ama hala sancım yok aynıyım
Rumeysa42 boyle beklerken insan sabirsizlaniyo gerçekten 🤭☺
Son 3 gün aşırı Çatı ağrım var bu doğum belirtisi mi acaba