Esraa221 aynen valla öyle oluyo canları ne zaman isterse geliyolar demekki ama benimkinin rahatı yerinde onu anladım 😀

Rumeysa42 38+4 1 cm açıklık var nisanda geldi ama sanci falan yok şimdilik pazartesi tekrar cagirdi sizin doktorunuz ne dedi acilma ne kadar sürermiş ki

Esraa221 40 haftalık oldk bizde oglumla. 2.gebeligim ama gelmeye niyeti yok hala paşanın 😂 dogum pozisyonunu almış bekliyoruz hala 😂 squat yapmaktan bacaklarimda et kesiği oldu 😂 bide yatakta saga sola dönerken cok zorlaniyorum bel agrim oluyo gece sürekli uyanıyorum hayırlısıyla atlatiriz inşallah bizlerde ❣️🙏🙏

Esraa221 38+2 şimdilik normal doğum görünüyor gerçi çatı muayenesi olmadım daha ama 🤗
        Yürürken çok zorlanıyorum kasigim ağrıyor mide yanmam aşırı artti ve bel ağrım çok fena keşke gelse oğluşum ama yerinden memnun gibi

37+2 olduk bugün, normal olsun diye bekliyoruz haftaya çatı muayenesi olacağım. Bir yandan korkuyorum bir yandan normal olsun istiyorum. İnsan hiç bilmediği birşey olunca kendini çaresiz hissediyor 🙈 az önce kasık ağrım oldu birden panikledim geçti umarım o güç gelir gerçek sancılar tuttuğunda

Tgcaltn evet öyle biraz sakin oluyolar çevremde var bi kaç boğa Burcu çocukları

Son 3 gün aşırı Çatı ağrım var bu doğum belirtisi mi acaba