Tgcaltn evet öyle biraz sakin oluyolar çevremde var bi kaç boğa Burcu çocukları

Son 3 gün aşırı Çatı ağrım var bu doğum belirtisi mi acaba

Mjde

Koç burcu 🙈 1 gün sonra olursa oğlak

Gizemshn gönlüne göre olsun herşey inşşşş hurmayı bir bardak suda kaynatıyorum suyunu içip kendini yiyorum daha kolay tüketiliyor öyle bide tok tutuyor acayip

Esraa221 23 Nisan gibi dedi tabi ama ben hep böyle devam edecekmiş keyfi yerinde diye düşünüyorum 😅😅😅

Dennisss Doğuma bari kararsız gitmesek hiç emin olamıyorum 😁

Esraa221 bugün tam 39 haftalığım iki gün sonra randevum var geçen hafta doktor doğumu başlatmak isteyip istemediğinizi düşünün dedi biz de başlasın istiyoruz büyük ihtimal salı günü alttan uyarılmayla başlayacaklar eğer işe yaramazsa balon koyacaklar o da işe yaramazsa suni verecekler ve başlatacaklar doğumu hayırlısıyla

Esraa221 37+4 olduk. 17 nisanda sezaryen olacağım kısmetse. İkinci gebeliğim. Her şeyimiz hazır çok şükür son günler geçmiyor 😊

Tgcaltn biz de 36+1 olduk ve 15 nisana bizede gün verdi doktor erken oluyor bizim için 😞 sağlıkla hayırlısı ile kavuşun inşallah bebeğinize 🤲

Hayatyeni aslında bizim de tam 38 oluyor doktor karın çevresi geri olduğu için daha fazla durmasına gerek yok dedi sağlıkla gelir inşallah

gunessare Aramızda 2 gün var benim de 37+6 doktor Perşembe günü çağırdı ama kısmet ne zaman olur doğum bilmiyorum 🥰