aysetrmz canım onu en iyi doktorun bilir hakkınızda hayırlısı olsun ama bebise etki edeceğini düşünmüyorum üzme kendini daha önümüzde 3 gün var toparlarsin doktora gittiğinde bı ilaç falan yazar diye düşünüyorum

35rabia günümüz aynı bende yarın 38 oluyorum tam ağrı veya vajinada batma gibi hissediyor musunuz

Gkcgkc 38+3 uygulamaya göre son 11 bakalım ne zaman gelcek bekliyoruz henüz bi belirti yok 🤷🏻‍♀️

Gkcgkc ben 33 ama riskliyim aslında mayıstı doğum fakat bugun en fazla 29 nisan kararı alındı oda değişmezse tabi net degıl artık tamamen hangı ay annesiyim bilmiyorum🙈🤲

aysetrmz bizimse 5 nisan tam 39 doluyor.cok heycanliyim herseyi 2 3 4 5 defa kontrol ettim heycandan 😁 birde annemse kalicam die ekstrdan canta hazirladim resmen anneme taasincam 😇iyiki ailemiz.var

Benim uygulama da son 12 gösteriyor ama bi belirti yok hafif sancılar dışında☺️ Bebeğim de kanala girmemiş zaten 🤷‍♀️

Nurcihn ayni gun bizimde bende normal dogum bekliyorum insallah 😊kiz mi erkek mi sizin

Bsmlh inşallah dayanır en azından 35 olsanız gene iyi

Gkcgkc 16 nisan uygulamaya gore beklemedeyiz bakalim simdilik ne sanci ne tepki yok haftaya tekrar kontrole gitcez ins😊

35rabia bende bende 🥰 bugun kontrol vardi ne sanci ne tepki yok kiz mi erkek mi sizin 😊

Acdetr12 gunlerimiz ayni normal mi dusunuyorsunuz😊 bende adet olcam gibi agrilarim bar ama nst de sanci cikmiyor🤪

Sibelezgi annem yarın çıkıp gelicek oğlum çok yaramaz ona bakan biri olsa ben toparlanirim

efruzzz erkek canim 😂 bide bu ikinci ilk oğlum tam 38 gelmişti keşke Buda abisine çekseydi azıcık 😂

35rabia bizimde erkek💙 ne guzel ikinci cocugunuzu da alacaksinzi kucaginiza benim ilk acayip merak ve heyecan doluyum😅

efruzzz aynen tam olarak öyle adet sancısı gibi ara ara geliyor sonra geçiyor 😊 evet bebeğim 6 aydan beri pozisyonunda görünüyor inşallah normal olur diye çok istiyorum yürüdükçe de bazen batma hissi oluyor sizde de oluyor mu hiç

Acdetr12 olmaz mi yurudugumde acayip kasiliyor 😅 bir squat merdiven hurma hepsine basladim doktorum hafta sonu izinliyim ara ver dinlen güzelce pazartesi basla ben yokken dogurmani istemem dedi🤣🤣🤣tam da alismistim diyorum doktora

Merhaba bugün doktor doğuma alabiliriz dedi ama ben istemedim. Kendi sancımla doğuma girmek istiyorum dedim bakalim doğumun ne zaman gercekleşicek çok korkuyorum 🥺😂

efruzzz bende 3 gün önce gittim kontrole sordum normal mi diye ilk gebelik olduğu için çatı kemikleri gelişiyor normal dedi sizin de ilk doğum mu 😊

37+1 deyim bugün çatı muayenem vardı biraz kendimi kastım acı falan olmadı da biraz rahatsız oldum haliyle doktor hemen ooo Böyle kasarsan nasıl doğurıcan dedi bir de öndeki kemiğin biraz aşağı doğru beni korkuttu normal doğum içim haftaya tekrar bakalım dedi var mı böyle olan acaba ?