35rabia bende bende 🥰 bugun kontrol vardi ne sanci ne tepki yok kiz mi erkek mi sizin 😊

Acdetr12 gunlerimiz ayni normal mi dusunuyorsunuz😊 bende adet olcam gibi agrilarim bar ama nst de sanci cikmiyor🤪

Sibelezgi annem yarın çıkıp gelicek oğlum çok yaramaz ona bakan biri olsa ben toparlanirim

efruzzz erkek canim 😂 bide bu ikinci ilk oğlum tam 38 gelmişti keşke Buda abisine çekseydi azıcık 😂

35rabia bizimde erkek💙 ne guzel ikinci cocugunuzu da alacaksinzi kucaginiza benim ilk acayip merak ve heyecan doluyum😅

efruzzz aynen tam olarak öyle adet sancısı gibi ara ara geliyor sonra geçiyor 😊 evet bebeğim 6 aydan beri pozisyonunda görünüyor inşallah normal olur diye çok istiyorum yürüdükçe de bazen batma hissi oluyor sizde de oluyor mu hiç

Acdetr12 olmaz mi yurudugumde acayip kasiliyor 😅 bir squat merdiven hurma hepsine basladim doktorum hafta sonu izinliyim ara ver dinlen güzelce pazartesi basla ben yokken dogurmani istemem dedi🤣🤣🤣tam da alismistim diyorum doktora

Merhaba bugün doktor doğuma alabiliriz dedi ama ben istemedim. Kendi sancımla doğuma girmek istiyorum dedim bakalim doğumun ne zaman gercekleşicek çok korkuyorum 🥺😂

efruzzz bende 3 gün önce gittim kontrole sordum normal mi diye ilk gebelik olduğu için çatı kemikleri gelişiyor normal dedi sizin de ilk doğum mu 😊

37+1 deyim bugün çatı muayenem vardı biraz kendimi kastım acı falan olmadı da biraz rahatsız oldum haliyle doktor hemen ooo Böyle kasarsan nasıl doğurıcan dedi bir de öndeki kemiğin biraz aşağı doğru beni korkuttu normal doğum içim haftaya tekrar bakalım dedi var mı böyle olan acaba ?

efruzzz Evet evet ama benimde sanki ilk gerçekten hiç bir farkı yokmuş o kadar heyecanlanmam diyodum ama şimdi artık bi an önce gelsin diyorum 😂 aralarında bisey yok zaten bir buçuk yaş ❤ ben hemen yapiverdim 25 yaşındayım ama iki çocukla bakalım napicaz birde erkek 🙈 hazırlıklı ol 😂

Acdetr12 aynen ilk olacak inşallah ben diyorum uyuyamiyorum gece leri agridan daha bu ne ki doğsun da sonra uykusuz geceleri gor diyor bana🤣agrilarim var diyorum ne saniyordun hamile olmak zor is diyor🤣 bebege bakiyor iyi sukur gerisine katlan diyor yolluyor🤣

35rabia ayyy valla allah yardimcimiz olsun hele sizin 2 tane😅 rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah 😇

Doğum 18 nisan gözüküyor 17 günümüz kaldı şuanlik hersey normal saglıkla gelsinler insallah🤲🏻❤🤗

efruzzz Saolasin canim 🤲 hepimiz inşallah şu Nisan ayından sağ salim yavrularimizla çıkalım inşallah 🤲🤲❤

efruzzz ayy allah yardımcımız olsun inşallah ya sağlıkla gelsinler az kaldı hadi biraz daha dayanicaz 😂😊😊

Son 25gün inşallah günler geçmek bilmiyor🙈

Msydn6 aynıyız 12 nisanda kontrolüm var son kontrol belki o gün bile sezeryan olabilirim 38 haftalık olcam ozman