Gkcgkc normal doğum düşündüğümüz için 41 e kadar beklemeye karar verdik 38+ 6 yız bizde 🐣

Gkcgkc şuan 38 haftadayiz canım 38+5 denk geliyor sezaryan tarihimiz de 🥰

Minigim20 inşallah canm ama ben çok kötü grib oldum acile gdcm ne olucak acaba çok korkyrm

aysetrmz çok geçmiş olsun canım benim de gün yaklaştıkça hergun bı yanım ağrı bı kaç gün boğazım acıdı psikolojik mi bilemiyorum

aysetrmz içini ferah tutmaya çalış Allah’ın izni ile iyileşirsin çabucak canım son zamanlar direncimiz daha mı çok düşük anlamıyorum önceye göre çabuk rahatsizlaniyoruz

aysetrmz canım onu en iyi doktorun bilir hakkınızda hayırlısı olsun ama bebise etki edeceğini düşünmüyorum üzme kendini daha önümüzde 3 gün var toparlarsin doktora gittiğinde bı ilaç falan yazar diye düşünüyorum

35rabia günümüz aynı bende yarın 38 oluyorum tam ağrı veya vajinada batma gibi hissediyor musunuz

Gkcgkc 38+3 uygulamaya göre son 11 bakalım ne zaman gelcek bekliyoruz henüz bi belirti yok 🤷🏻‍♀️

Gkcgkc ben 33 ama riskliyim aslında mayıstı doğum fakat bugun en fazla 29 nisan kararı alındı oda değişmezse tabi net degıl artık tamamen hangı ay annesiyim bilmiyorum🙈🤲

aysetrmz bizimse 5 nisan tam 39 doluyor.cok heycanliyim herseyi 2 3 4 5 defa kontrol ettim heycandan 😁 birde annemse kalicam die ekstrdan canta hazirladim resmen anneme taasincam 😇iyiki ailemiz.var

Benim uygulama da son 12 gösteriyor ama bi belirti yok hafif sancılar dışında☺️ Bebeğim de kanala girmemiş zaten 🤷‍♀️

Nurcihn ayni gun bizimde bende normal dogum bekliyorum insallah 😊kiz mi erkek mi sizin

Bsmlh inşallah dayanır en azından 35 olsanız gene iyi

Gkcgkc 16 nisan uygulamaya gore beklemedeyiz bakalim simdilik ne sanci ne tepki yok haftaya tekrar kontrole gitcez ins😊

35rabia bende bende 🥰 bugun kontrol vardi ne sanci ne tepki yok kiz mi erkek mi sizin 😊

Acdetr12 gunlerimiz ayni normal mi dusunuyorsunuz😊 bende adet olcam gibi agrilarim bar ama nst de sanci cikmiyor🤪