H-M oluyor oluyor canım hareketler çok assada benim vurdukça orda bi baskı oluyo sanki ordan çıkacakmış gibi hatta öyle bir baskı bide sürekli sanki tuvaletim varmis gibi gidiyorum bisey yok tuvalet hissi o galiba bide iste gaz sancısı gibi sancı da oluyo bugün özellikle var kasılmalar var bu şekilde… ne zaman gelicekler bilmiyorum artık
Nisan anneleri 🌸🌸
14 nisan sezaryen günüm Dua edin👶❤💙
GozdeMiracEmre 39 hafta mı 😊
Gkcgkc 38+2yim 12 gün var sanıyordum bugün kontrolümde doktorm sezaryani uygun gördü pazartesi inşallah kavuşacağım yavruma 🤲🌺
Gkcgkc
Şuan 37+1 Tam 39 haftalikken Sezeryanim olacak🌷insaAllah
Gkcgkc son 3 gün kaldı mecburi sezaryen olacağım normal doğum günü 12 Nisan uygulamaya göre amaa sezaryen olacağım için 5 Nisan olacak inşallah hersey hazır çok şükür geliyor gelmekte olan 🤭😍🌺
Aslekejrnn hayırlısı inşallah 🤗sağlıkla kurtulun🌸
Duygularca bende 37+1 bugün kontrolümüz vardı. Doktor dokundu karnıma oooo bu bebek niye bu kadar yukarıda dedi, gerçekten ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum 🙄 midem felaket durumda. 3400 gram olmuş sancı yok, suyu çok iyi, plesenta iyi durumda bide daha çok yukarda. Bu bebek içerde mutlu dedi😀 haftaya çatı muayenesi olacak bakalım o zaman doğumu konuşuruz dedi doktor
Gkcgkc 9 nisanda cati muayenesinden sonra netlescek dogum.Suan uygulamaya gore 30 nisan dogum.Safak 29 yani 👼
Bsmlh 34+3 ama doktor 34 bitti 35desin diyor uygulamada pazartesi 35 olcam doktor 35 bitcek 36 olcaksin diyor 🙈 insallah bebislerimiz saglicakla dogar benim yarin belli olcak riske atmak istemiyorum dedi bugun ve yarin ciger gelistirici igne verdi buyuk ihtimal haftaya alacak kilosu dusuk 2350 😔
Morcivert07 20 nisan beklenen normal olurmu diye beklıyoru
Dennisss benım ilk doğumun sezeryandı. I yüzden 19 nisan sezeryan olucam. İnşallah siZde nasıl hayırlıysa o şekilde kucağınıza alırsınız
Bsmlh igne daha oncede olmustum ondan korkmuyorumda gebelik sekeri varya igneden sonra yuksek cikiyor saat 7 bucukta ekmeksiz yemek yedim 150 lerde cikti kac saat gecti daha yeni 142 ye dustu 😑