Gkcgkc Nisan ayına girdik şükür doğum için tarih alan var mı kaçına aldınız ? Bebişlerinizin gelişimi ne durumda biz yarın kontrole gideceğiz 🥰
Nurcihn Gkcgkc şuanlik benim normal doğum gözüküyor ama son zaman nolur bilmiyorum yarın benimde kontrolüm var 38 haftaya gircem yarın 15 gün kaldı 🤲🏼
Sibelezgi aysetrmz bizimse 5 nisan tam 39 doluyor.cok heycanliyim herseyi 2 3 4 5 defa kontrol ettim heycandan 😁 birde annemse kalicam die ekstrdan canta hazirladim resmen anneme taasincam 😇iyiki ailemiz.var
Sadu44 Benimde şimdilik normal gözüküyor 36 dayum henüz ilaç aldıgım için kasılmalarım azaldı ama tedirginim
Acdetr12 35rabia günümüz aynı bende yarın 38 oluyorum tam ağrı veya vajinada batma gibi hissediyor musunuz
H-M 35rabia tuvalet hissi aşağıya baskı oluyormu sizde de ben artık yürümekte fln zorlanıyorum da.birde aşırı gaz olmaya başladı sizlerde de var mı bu belirtiler
Msydn6 Gkcgkc Benim 10 günüm kaldı 🤗🌸💕 Haftaya tam günüm belli olacak sezeryan hazırlıklarım yapılacak
Aslekejrnn Msydn6 aynıyız 12 nisanda kontrolüm var son kontrol belki o gün bile sezeryan olabilirim 38 haftalık olcam ozman