Xna Doğurur doğurmaz hindi jambon sandviç yemek ve kola içmek istiyorum doğumun üzeirnden biraz vakit geçince eşimle sahilde rakı balık meze yapmak istiyorum🤩
N_ida_2308 Boncukgiller003 Sabaha kadar sigara içmek istiyorum ama sabaha kadar yüzüstü yatmak daha neler neler
NurCeren00 surass neden 🤨 sıcak suyla duş alınmıyor mu ? Ben baya her gün kaynar suyun altına giriyorum 🤷🏼♀️
Sibel87 NurCeren00 bende öyle valla deli gibi sıcak suyun altına giriyorum öyle rahatlıyorum..yarın kontrolüm var doktoruma sorayım bende o zaman
zakdenizzz Emelingoo aynen valla bugün pazar da taze sarımsak gördüm. Ama işteee 🙄 oysa en sevdiğimdir..
minikfare1 Boncukgiller003 yüzülebiliyor diye biliyorum sırt için de isterseniz hamile egzersizleri deneyebilirsiniz
minikfare1 Duygus97 sırt üstü de yatıyorum her yere de uzanıyorum ne var ki bunlarda? 38. Haftadayız her şey de normal efsane değil mi onlar?
Dilaraydin07 minikfare1 hayır efsane değil tabi ki. Sırt üstü yattığınız zaman omurlardan geçen ve rahme önemli kan taşıyan damarlara baskı yapıyorsunuz. Bu da bebeğe daha az oksijen gitmesine neden oluyor doktorum bu şekilde söyledi
Hilalmira Boncukgiller003 konu içinde konu olsun istemiyorum ama ben gece soluma yada sağıma yatıyorum ama sabahlatı yada her uyanışımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Eşimde uyandığında benim hep sırt üstü yattığımı söylüyor. Bunun çok bi zararı var mı
minikfare1 Hilalmira jinekolog Kağan Kocatepe’nin videosu var YouTube da bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim. Vücudumuz çok akıllı kendine zarar verecek bir pozisyona getirmez kendisini