Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve harıl harıl temizlik yapmak 😍
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 çiğ köfte yemek😂😂
Alyaesmaa ya o birazda kişinim acı eşiğine bağlı ben 3 4 gune rahat rahat kalkıp gezındım bebgımle ılgılendım sadece oturup kalkarken biraz agrı oldu ama hafif oda sonuçta ameliyat okadar olması gayet normaldı.ama tabi yuz ustu yatmak dediğim gibi oyle hemen olmadı sonrasında süt doldugu için biraz zor yattım akıyıdu agrıyodu 9 aylıkken kızım emmeyi biraktı 2 3 ay raht rahat yuz ustum yattım kızım 11 aylıkken hamile oldugumu ogrendim yine başa donduk😂
Beyzan tiksindim o yüzden yiyemiyorum hatta kokusu bile rahatsız oluyorum 🤷🏻♀️
Ess26 ilk hamileliğim de et ve tavuğu yiyemiyordum. İkinci de soğan sarımsak .. zor valla.
Boncukgiller003 şehrinizde havuzlara yasak gelmediyse yine doktorunuza sorarak yüzebilirsiniz cok sağlıklı aslında:)
Artık bol bol YEMEK YEMEK istiyorummm.😭😭😭😭😭
Belimi kütletip yüz üstü yatmak 😁
Duygularca 😁😁 valla bilmiyorum ki insan poposunu kaldiramiyor son aylar. Ama doktorlar normal dogum için teşvik ediyor. Kuruluk malesef bende de çok ve hiç birşey anlamıyorum 🙁😑 ateşler basıyor Canim istiyor ama tık yok sabır sabır ya sabır 😁😁 Mart kedisi gibiyim ama işlevsiz 😁
Spor ve diyet yapmayı ozledim daha 5.a.da baya kilo aldım.birde kapalı olsamda saçımı boyamak cilt bakimina gitmek ve yüzmek istiyorum.🤩
KbraelenKesgin nasil başardiniz 5 kg almayi bende istiyorum ama aliyorum elimdr degill😊
Boncukgiller003 rahat bi sekilde yatmak eski fit rahat halime donmek 🤣
aylinbar ben mi cnm yanlış etiketledin herhalde 25 haftada 7 kg aldım ben 🙈 daha doğuran kadar kaç olcaz bakalim
zakdenizzz benim kayınvalidem de esime hamileyken tiksinmis 30 sene soğan koymamış yemeğe yeni yeni koyuyor 😃 inşallah sizinki daha kısa sürer 🙂
Biraz kendime gelince bebegi bebek arabasina koyup (inşallah gezmeyi seven ve gazsız bi bebem olur amin 🙈) sahil boyunca 26838384 tur yürümek dk başı çişim gelmeden bacaklarım belim ağrımadan
Burcuakb_ yorumları okurken dedm herkes ne kadar dikkatli ben salam sucuk kola vs vs herşeyi yiyorm bebeğimde allaha şükür baştan beri iyi ilk gebelikte de kasmadm kendmi herşeyi yedm 🙈 kiloyuda takmıyorm cnkü inanın doğum yaptım hemen gitti ilkinde sadece 2-3 kg kalmıstı bunların coğu yalancı kg inşallah ikinci doğumdan snra da vericem 🤲🏼🥺 özlediğim şey sadece yüzüstü yatmak sigara özledm🙈 ve rahatca hareket etmek iç bacak kasık beni bitiriyor cok ağrım var. 31. Haftamdayımm
Boncukgiller003 rahat rahat yatmak😂
Senayyalcin vala helal olsun ben sıgaraya ara verınce (asla bırakmadın bebıs ıcın ara verdım 😅) iştah patlaması yasadım aklıma gelmesın dıye yedıkce yedım sonuc yuvarlanıyorum 😂😂😂